Care sunt cele mai mari greşeli pe care le faci într-o relaţie, potrivit zodiei tale

În timp ce cu toţii ne străduim din greu să avem relaţii sănătoase, uneori trăsăturile noastre înnăscute ne stau în calea fericirii şi complică lucrurile. Acest lucru ar ptea fi determinat de personalitatea fiecăruia, dar ar putea avea totodată legătură cu problemele în dragoste comune pentru semnul tău zodiacal.

12 zodii înțelepte. Afla proverbele zodiei tale

12 zodii înțelepte. Afla proverbele zodiei tale

In functie de caracteristicile fiecarei zodii, acestora li se poate atribui cate un proverb care sa concentreze trasaturile de caracter si cele temperamentale in doar cateva cuvinte. Stim deja ca fiecare zodie are caracteristicile ei si ca acestea ne a

articol de știri Citeste mai mult

„Astrologia este despre conştientizarea şi cunoaşterea de sine“, spune astrologul profesionist Robert Weinstein. „Fiecare semn are puncte forte şi puncte slabe. Dacă le cunoaşteţi, aceste informaţii pot fi folosite pentru a ne ajuta să anticipăm şi să prevenim posibilele provocări care ne apar în cale. Lentilele astrologiei ne pot ajuta să evităm anumite comportamente şi tipare nesănătoase care ne sabotează viaţa personală şi să contruim relaţii de lungă durată care ne aduc împlinire“, a adăugat Weinstein.   Prin urmare, află care sunt cele mai mari probleme ale fiecărei zodii care pot distruge o relaţie, pentru a şti ce trebuie să eviţi:  

Berbec

Ca Berbec, probabil ai nevoie de mult timp doar pentru tine pentru a te simţi cel mai bine. Şi e în regulă. Dar ţine cont de modul în care această dorinţă poate influenţa relaţia ta cu partenerul. După cum spune astrologul Rachel Lang, Berbecul poate părea destul de egoist. Dacă nu încerci să echilibrezi acest lucru şi să rămâi pe aceeaşi pagină cu partenerul, problemele cu siguranţă vor începe să apară.  

Taur

Dacă eşti Taur, probabil că eşti foarte conştient de caracterul tău încăpăţânat, precum şi de modul în care acesta ar putea influenţa relaţia de cuplu. „Încăpăţânarea lor este o binecuvântare şi o provocare în acelaşi timp“, spune Lang. „Îi face să rămână devotaţi, chiar şi în relaţiile dificile. Cu toate acestea, ei nu prea fac schimbări şi pot rămâne blocaţi“. Dacă te regăseşti în această descriere, nu-ţi fie frică să o laşi puţin mai moale. „Taurul trebuie să înveţe că nu este atât de important să ai întotdeauna dreptate şi e bine să ieşi din rutină şi să îmbrăţişezi schimbarea din când în când“, spune Weinstein.  

Gemeni

Deoarece Gemenii se plictisesc cu uşurinţă, trebuie să ţii cont de anumite lucruri atunci când decizi să începi o relaţie. După cum spune Lang, „Gemenii pot avea probleme de ataşament deoarece trăiesc pentru experienţe noi şi iubesc să se conecteze cu oameni noi“. Deşi este bine să fii curios, această trăsătură are potenţialul de a provoca probleme în relaţiile pe termen lung“.  

10 lucruri enervante pentru fiecare semn zodiacal

10 lucruri enervante pentru fiecare semn zodiacal

Din fericire nu semanam unii cu ceilalti, iar diversitatea de preferinte si opinii este calea perfecta pentru o viata antrenanta, lipsita de plictis. Iata cate zece lucruri enervante pentru fiecare semn zodiacal!

articol de știri Citeste mai mult