Care sunt virtutile morale si paranormale ale zodiilor! Racii pot distruge munti

Nativii celor 12 semne zodiacale au fost inzestrati de divinitate cu virtuti morale alese, fiecare speciale in felul lor. Din aceste trasaturi spirituale aparte, se pot naste si o serie de capacitati aproape paranormale, precum puterea de a-i manipula pe ceilalti sau intuitia atat de precisa, incat viitorul devine ca o carte deschisa. Iata care sunt atuurile divine ale tuturor nativilor din horoscop.

Cine îți este cea mai bună prietenă în funcție de zodie

Cine îți este cea mai bună prietenă în funcție de zodie

Prieteniile sănătoase și de lungă durată depășesc limitele unei simple ieșiri la cafea și necesită mai mult decât o părere despre o ținută sau în legătură cu un băiat. Pentru a avea o astfel de prietenie este nevoie ca și de o parte și de cealaltă să exis

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Berbecii pot parea agresivi si autoritari, insa aceasta energie a lor se rasfrange intr-o abilitate fantastica de a-i manipula pe cei din jur. Persuasivi si agili, Berbecii pot face ca lumea sa graviteze in jurul lor. Virturile lor morale sunt taria caracterului si verticalitatea, fiind gata sa sacrifice orice pentru credintele lor. Fortele superioare ii rasplatesc pe Berbeci pentru altruismul si bravura lor.

Taur


Taurii sunt nativi loiali, extrem de dedicati microuniversului propriu (casei, familiei), ceea ce le ofera o influenta majora, hipnotizanta, asupra oamenilor din jurul lor. Virtutea morala cea mai de pret a unui Taur este cumpatarea lui in exprimare sau, mai bine zis, intelepciunea cu care actioneaza si se exprima. Aceasta prudenta desavarsita ii ajuta pe Tauri sa isi impuna mereu autoritatea.

Gemeni


Gemenii isi pot insusi toate calitatile pe care le observa in jur, ca apoi sa se foloseasca de ele atat de iscusit, incat nimeni sa nu ii eclipseze. Gemenii alina suflete prin puterea cuvantului si prin povetele lor. In plus, multi clarvazatori sunt in aceasta zodie speciala: perspicacitatea fara seaman a nativilor ii ajuta sa anticipeze fapte din viitor cu mare usurinta.