Care sunt virtutile morale si paranormale ale zodiilor! Racii pot distruge munti

Nativii celor 12 semne zodiacale au fost inzestrati de divinitate cu virtuti morale alese, fiecare speciale in felul lor. Din aceste trasaturi spirituale aparte, se pot naste si o serie de capacitati aproape paranormale, precum puterea de a-i manipula pe ceilalti sau intuitia atat de precisa, incat viitorul devine ca o carte deschisa. Iata care sunt atuurile divine ale tuturor nativilor din horoscop.

Astrologie: zodie versus starea de sănătate

Astrologie: zodie versus starea de sănătate

Ştiai că semnul zodiacal sub care te-ai născut îţi poate spune care sunt slăbiciunile şi punctele tari în ceea ce priveşte starea ta de sănătate? În cele ce urmează află la ce boli eşti predispus,care sunt cauzele afecţiunilor şi ce poţi face pentru a

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Berbecii pot parea agresivi si autoritari, insa aceasta energie a lor se rasfrange intr-o abilitate fantastica de a-i manipula pe cei din jur. Persuasivi si agili, Berbecii pot face ca lumea sa graviteze in jurul lor. Virturile lor morale sunt taria caracterului si verticalitatea, fiind gata sa sacrifice orice pentru credintele lor. Fortele superioare ii rasplatesc pe Berbeci pentru altruismul si bravura lor.

Taur


Taurii sunt nativi loiali, extrem de dedicati microuniversului propriu (casei, familiei), ceea ce le ofera o influenta majora, hipnotizanta, asupra oamenilor din jurul lor. Virtutea morala cea mai de pret a unui Taur este cumpatarea lui in exprimare sau, mai bine zis, intelepciunea cu care actioneaza si se exprima. Aceasta prudenta desavarsita ii ajuta pe Tauri sa isi impuna mereu autoritatea.

Gemeni


Gemenii isi pot insusi toate calitatile pe care le observa in jur, ca apoi sa se foloseasca de ele atat de iscusit, incat nimeni sa nu ii eclipseze. Gemenii alina suflete prin puterea cuvantului si prin povetele lor. In plus, multi clarvazatori sunt in aceasta zodie speciala: perspicacitatea fara seaman a nativilor ii ajuta sa anticipeze fapte din viitor cu mare usurinta.