Cat de agresiv si violent poate fi, in functie de zodie. De cine sa te feresti

Caracterul agresiv al unei persoane poate fi intuit de multe ori dupa semnul zodiacal al acesteia. Potrivit astrologilor, daca unii nativi au o inclinatie mai mare spre agresivitate sau violenta, altii nu ar indrazni nici macar sa ridice tonul la o persoana, in special daca este vorba de cea iubita.

Asa ca in cele ce urmeaza vom vedea ce spun astrologii cu privire la caracterul agresiv al zodiilor. Iata care sunt celi mai agresivi nativi si cei mai pasnici din zodiac.

Horoscopul infidelitatii: De ce insala zodiile?

Horoscopul infidelitatii: De ce insala zodiile?

Daca cineva este imatur emotional va poate insela si in timp ce se presupune ca sunteti cu ochii pe el, pentru ca isi da arama pe fata cand face planuri sa scape de voi sau sa va tine pe post de rezerva ori premiu de consolare.

articol de știri Citeste mai mult


BERBEC


Berbecii sunt firi destul de temperamentale, insa isi manifesta latura agresiva de cele mai multe ori doar verdal. Nu ar da niciodata intr-o femeie, insa sunt mari sanse sa se incaiere si sa se ia la bataie din nimic, lucru ce poate atrage dupa sine numai neplaceri.

TAUR


Taurii au o latura intunecata ce se poate manifesta violent in anumite circumstante. Aceste circumstante care scot la iveala bestia din Tauri sunt legate strans de gradul de oboseala si frustrare de care sufera. Au tendinta de a deveni violenti, cel putin verbali, cu oricine din jurul lor, chiar daca este vorba despre femeia iubita.

GEMENI


Gemenii au noroc prin faptul ca au personalitate multipla. Astfel, ei stiu sa se tempereze interior atunci cand au porniri violente. Nu ar fi niciodata violenti cu o femeie si prefera sa se manifeste agresiv doar atunci cand vine vorba de o lupta de principii, cu reprezentanti ai politiei sau altfel de legiuitori de exemplu, pe care nu-i suporta.