Cat de agresiv si violent poate fi, in functie de zodie. De cine sa te feresti

Caracterul agresiv al unei persoane poate fi intuit de multe ori dupa semnul zodiacal al acesteia. Potrivit astrologilor, daca unii nativi au o inclinatie mai mare spre agresivitate sau violenta, altii nu ar indrazni nici macar sa ridice tonul la o persoana, in special daca este vorba de cea iubita.

Asa ca in cele ce urmeaza vom vedea ce spun astrologii cu privire la caracterul agresiv al zodiilor. Iata care sunt celi mai agresivi nativi si cei mai pasnici din zodiac.

Care sunt nevoile partenerului tău, în funcţie de zodie

Care sunt nevoile partenerului tău, în funcţie de zodie

Pentru a ajunge la inima unei persoane trebuie să-i înţelegi nevoile. În funcţie de caracteristici, fiecare nativ caută parteneri care să-i satisfacă dorinţele şi să-l facă să se simtă împlinit.

articol de știri Citeste mai mult


BERBEC


Berbecii sunt firi destul de temperamentale, insa isi manifesta latura agresiva de cele mai multe ori doar verdal. Nu ar da niciodata intr-o femeie, insa sunt mari sanse sa se incaiere si sa se ia la bataie din nimic, lucru ce poate atrage dupa sine numai neplaceri.

TAUR


Taurii au o latura intunecata ce se poate manifesta violent in anumite circumstante. Aceste circumstante care scot la iveala bestia din Tauri sunt legate strans de gradul de oboseala si frustrare de care sufera. Au tendinta de a deveni violenti, cel putin verbali, cu oricine din jurul lor, chiar daca este vorba despre femeia iubita.

GEMENI


Gemenii au noroc prin faptul ca au personalitate multipla. Astfel, ei stiu sa se tempereze interior atunci cand au porniri violente. Nu ar fi niciodata violenti cu o femeie si prefera sa se manifeste agresiv doar atunci cand vine vorba de o lupta de principii, cu reprezentanti ai politiei sau altfel de legiuitori de exemplu, pe care nu-i suporta.