Cat de gelos poate sa fie si cum se manifesta, in functie de zodie

Semnul zodiacal are un mare impact asupra barbatilor, chiar daca acestia nu vor sa recunoasca sau aleg sa ignore toate semnele astrale. Tu ar fi bine sa stii cu cine te culci seara, intrucat un pic de cercetare iti poate salva relatia intr-un moment critic.

Cum înșeli în funcție de zodie

Cum înșeli în funcție de zodie

Nu toți partenerii sunt fideli, așa că înainte să intri într-o relație, e bine să cunoști persoana de lângă tine. Iată câteva aspecte legate de înșelatul în cuplu, care diferă de la o zodie la alta.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Berbecul este un mare aparator al partenerului sau, insa nu accepta nici macar cel mai mic semn de infidelitate. De aceea vei fi surprinsa de multe ori cu intrebari despre activitatea ta si despre ce faci tu cand nu esti cu el.

Taur

Taurul este un mare aparator al status-quo-ului si ii place sa detina controlul oricarei situatii, de aceea nu te astepta la prea multa aventura din parte lui. Iti va ierta mici greseli, insa te va abandona de indata ce s-a simtit tradat.

Gemeni

Nativii zodiei gemeni nu isi arata de fiecare data gelozia, ci prefera sa sufere in sinea lor. Fara comunicare relatia va fi un esec.