Desi se spune ca femeile sunt rele, barbatii au de multe ori tendinta sa fie mai malitiosi si mai ascunsi ca acestea din urma. Semnul zodiacal dicteaza apucaturile parsive si meschine ale barbatilor si denota care este fata rea a fiecaruia, in functie de perioada in care s-a nascut.
Dupa ce ne-am lamurit cat de rele sunt femeile, in functie de zodie, in urma observatiilor astrologilor, este normal sa vedem cate ceva si despre gradul de rautate al barbatilor, in functie de zodie. La fel ca si in cazul femeilor, absolut toti barbatii sunt capabili sa fie rai, voluntar sau involuntar, iar in cele din urma vom vedea cum se manifesta si care zodie este cu adevarat rea, in urma studiilor sociologice si astrologice.

BERBEC


Barbatii nascuti sub acest semn zodiacal sunt foarte caposi. Daca nu le convine ceva se vor imbufna, vor tine in ei si la un moment dat vor decide ca ar fi bine sa se razbune pe cel care i-a suparat. La fel ca si femeile din acest semn zodiacal, barbatii Berbeci pun etichete oamenilor fara sa-i cunoasca, sunt instinctiv reticenti si rai cu orice persoana pe care o cunosc si nu se sfiesc sa isi arate dispretul fata de oameni care au decis ca nu se ridica la rangul lor. Sunt foarte razbunatori insa nu au un intelect atat de vicelan incat sa ticluiasca vreun plan malitios. Barbatii Berbeci vor actiona direct atunci cand vor dori sa faca rau si se vor asigura ca toata lumea stie ca ei au fost cei care au ranit o anumita persoana.

Ce iubire aștepți în funcție de zodie

Ce iubire aștepți în funcție de zodie

Fiecare persoană în parte simte dragostea în mod diferit. Dacă pentru unii e o simplă nevoie de atașament, pentru alții iubirea înseamnă totul. Află cum îți dorești să fii iubită și ce reprezintă dragostea pentru tine în funcție de semnul zodiacal!

articol de știri Citeste mai mult

1. Barbatul din zodia Berbec este impulsiv, incapatanat si o adevarata forta a naturii. Are o forta interioara impresionanta, care poate sa mute muntii din loc. 

2. Carismatic si cu abilitati de lider, barbatul-Berbec nu se teme sa exploreze necunoscutul. Este dinamic, plin de energie si atrage oamenii in jurul lui ca un magnet.

3. Totusi, vitalitatea, nerabdarea si stilul lui agresiv ii va scoate pana la urma din minti pe cei din jurul lui.

4. Este genul de "bad boy", acel "baiat rau" pe care femeile il gasesc irezistibil. Este un iubit extrem de pasional si jucaus, caruia ii place sa joace rolul cuceritorului. Pentru Berbec, dragostea este ca o lupta, din care el iese, de obicei, invingator.

Horoscopul iubirii: de ce au zodiile nevoie pentru a se simți iubite

Horoscopul iubirii: de ce au zodiile nevoie pentru a se simți iubite

Fiecare persoană în parte îşi doreşte să se simtă iubită în felul său. Uneori, poate nu ştii să îţi arăţi afecţiunea faţă de partener, motiv pentru care se poate simţi neglijat. Află care este cea mai bună cale spre inima sa şi cum trebuie să îl tratezi,

articol de știri Citeste mai mult

5. "Armele" lui sunt zambetul criminal, arta flirtului pe care o stapaneste perfect si acea aura de pericol care il inconjoara mereu.

6. Barbatul din zodia Bebec crede in iubirea ideala si in partenera perfecta si va astepta cu rabdare pana cand le va gasi. Cand gaseste persoana potrivita, se indragosteste pe loc si nu accepta NU ca raspuns, indiferent de cat de disponibila sau indisponibila este acea persoana.

7. "Vanatoarea" este ceea ce il incita pe Berbec si nu rufuza nicio provocare. Dimpotriva, cu cat un obiectiv este mai dificil, cu atat este mai incantat. Cele mai dulci "victorii" sunt cele impotriva unui oponent pe masura.

8. Pentru un Berbec partenera ideala este la fel de puternica, bataioasa si curajoasa ca el, gata oricand sa ii faca fata.  Este compatibil cu femeile din zodia Leu, Gemeni, Sagetator si Varsator.

9. Nu este atat de procupat de bani cat de dorinta de a fi liber si independent. Totusi, daca are nevoie de bani pentru a obtine ceva, ii va face.

10. Un lider innascut, Berbecul se regaseste adesea in pozitii de conducere. 

SFAT: Ar trebui sa plecati urechea si la sfaturile altora! Nu mai luati totul atat de personal.