Cat de repede iti gasesti jumatatea, in functie de zodie

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)


Cei din zodia balanta sunt atasati mai puternic de fostul iubit.  Chiar daca ai gresit sau nu in relatie, trebuie sa treaca 3 sau 4 luni pentru a fi detasata de relatie. Cu toate astea, cand vei trece peste, vei gasi o alta persoana care a avut exact aceeas experienta ca si tine.

Aceste 5 zodii vor avea parte de SCHIMBARI MAJORE DE VIATA in 2019 ! Iata situatia dupa prima luna din puternicul an 2019 !

Aceste 5 zodii vor avea parte de SCHIMBARI MAJORE DE VIATA in 2019 ! Iata situatia dupa prima luna din puternicul an 2019 !

Felicitari, ai supravietuit cu bine primei luni din puternicul an 2019, an de transformari majore si de preambul pentru 2020 ! Acest lucru este in sine ceva important pentru ca ianuarie nu a fost o luna comoda ci cu multe evenimente astrale intense si pro

articol de știri Citeste mai mult

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)


Dacă tu eşti cea care a părăsit, înseamnă că îţi doreai de ceva vreme această schimbare şi nu suferi deloc după fostul. De când ai văzut că nu mai ai sentimente pentru partenerul tău, pui deja ochii pe un alt bărbat în braţele căruia să sari imediat după despărţire. Dacă ai fost părăsită, atunci vei încerca mult timp să vă împăcaţi.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)


Ieşi foarte uşor dintr-o relaţie şi încerci să te cuplezi cu altcineva tocmai din dorinţa de a te detaşa rapid. Nu îţi place să pierzi timpul cu regrete şi plânsete, şi încerci să iei tot ce e mai bun de la viaţă fără să trăieşti în trecut.