Cat de repede iti gasesti jumatatea, in functie de zodie

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)


Cei din zodia balanta sunt atasati mai puternic de fostul iubit.  Chiar daca ai gresit sau nu in relatie, trebuie sa treaca 3 sau 4 luni pentru a fi detasata de relatie. Cu toate astea, cand vei trece peste, vei gasi o alta persoana care a avut exact aceeas experienta ca si tine.

Eroinele zodiacului – Cele 3 femei care salvează bărbații de la nefericire!

Eroinele zodiacului – Cele 3 femei care salvează bărbații de la nefericire!

Astrele scot la iveală care sunt cele 3 zodii feminine din zodiac care au puterea de a salva sufletul bărbaților și care le vor aduce fericirea pe față și în inimă oricând. Iată care sunt acestea!

articol de știri Citeste mai mult

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)


Dacă tu eşti cea care a părăsit, înseamnă că îţi doreai de ceva vreme această schimbare şi nu suferi deloc după fostul. De când ai văzut că nu mai ai sentimente pentru partenerul tău, pui deja ochii pe un alt bărbat în braţele căruia să sari imediat după despărţire. Dacă ai fost părăsită, atunci vei încerca mult timp să vă împăcaţi.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)


Ieşi foarte uşor dintr-o relaţie şi încerci să te cuplezi cu altcineva tocmai din dorinţa de a te detaşa rapid. Nu îţi place să pierzi timpul cu regrete şi plânsete, şi încerci să iei tot ce e mai bun de la viaţă fără să trăieşti în trecut.