Cat de repede iti gasesti jumatatea, in functie de zodie

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)


Cei din zodia balanta sunt atasati mai puternic de fostul iubit.  Chiar daca ai gresit sau nu in relatie, trebuie sa treaca 3 sau 4 luni pentru a fi detasata de relatie. Cu toate astea, cand vei trece peste, vei gasi o alta persoana care a avut exact aceeas experienta ca si tine.

Descifreaza nevoile emotionale ale barbatilor zodiacului

Descifreaza nevoile emotionale ale barbatilor zodiacului

De cate ori nu te-a deranjat ceva ce a spus sau nu a spus iubitul tau, de cate ori nu te-ai suparat din cauza a ceva ce a facut sau nu a facut, concluzionand cu frustrare ca „barbatii tot barbati”?

articol de știri Citeste mai mult

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)


Dacă tu eşti cea care a părăsit, înseamnă că îţi doreai de ceva vreme această schimbare şi nu suferi deloc după fostul. De când ai văzut că nu mai ai sentimente pentru partenerul tău, pui deja ochii pe un alt bărbat în braţele căruia să sari imediat după despărţire. Dacă ai fost părăsită, atunci vei încerca mult timp să vă împăcaţi.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)


Ieşi foarte uşor dintr-o relaţie şi încerci să te cuplezi cu altcineva tocmai din dorinţa de a te detaşa rapid. Nu îţi place să pierzi timpul cu regrete şi plânsete, şi încerci să iei tot ce e mai bun de la viaţă fără să trăieşti în trecut.