Cat de repede te uita, in functie de zodie. Afla crudul adevar

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din zodia fecioarei poate rămâne mult timp blocat în trecut. Este marcat de eşec, iar dacă tu ai fost cea care a pus capăt relaţiei voastre, cu atât mai mult va fi afectat. Se va gândi mult la tine, la voi şi la toate detaliile despărţirii. Cu greu va trece peste, dacă relaţia voastră a fost una serioasă

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Pentru nativul din zodia balanţei, reuşita în dragoste este un adevărat scop esenţial în viaţă. Este genul de bărbat care va fi blocat multă vreme în trecut, mai ales dacă a fost foarte îndrăgostit. Se va gândi mereu la tine ca la un reper important în viaţa lui.

Care este puterea ta magică. O zodie este binecuvântată de Divinitate

Care este puterea ta magică. O zodie este binecuvântată de Divinitate

Deși puterile paranormale nu se manifestă într-un mod vizibil și puternic la toată lumea, fiecare zodie are anumite înclinații magice, desprinse din lumea supranaturală. Iată ce forțe magice posedă fiecare zodie!

articol de știri Citeste mai mult

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Bărbatul din zodia scopionului poate face adevărate obsesii pentru fostele iubite. Îi place să câştige întotdeauna, iar dacă tu ai fost cea care a pus capăt relaţiei, se va gândi mult timp la strategii prin care să te facă să regreţi decizia.