Cat de repede te uita, in functie de zodie. Afla crudul adevar

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din zodia fecioarei poate rămâne mult timp blocat în trecut. Este marcat de eşec, iar dacă tu ai fost cea care a pus capăt relaţiei voastre, cu atât mai mult va fi afectat. Se va gândi mult la tine, la voi şi la toate detaliile despărţirii. Cu greu va trece peste, dacă relaţia voastră a fost una serioasă

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Pentru nativul din zodia balanţei, reuşita în dragoste este un adevărat scop esenţial în viaţă. Este genul de bărbat care va fi blocat multă vreme în trecut, mai ales dacă a fost foarte îndrăgostit. Se va gândi mereu la tine ca la un reper important în viaţa lui.

Zodii compatibile în 2019. Trei perechi de zodii care au noroc în dragoste de Ziua Îngrăgostiților

Zodii compatibile în 2019. Trei perechi de zodii care au noroc în dragoste de Ziua Îngrăgostiților

Am intrat în luna iubirii, iar zodiile cu noroc în dragoste își pot întâlni marea iubire chiar de Ziua Îndrăgostiților. Până pe 14 februarie, planetele se vor alinia, astfel că norocul le va surânde celor născuți sub aceste semne zodiacale.

articol de știri Citeste mai mult

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Bărbatul din zodia scopionului poate face adevărate obsesii pentru fostele iubite. Îi place să câştige întotdeauna, iar dacă tu ai fost cea care a pus capăt relaţiei, se va gândi mult timp la strategii prin care să te facă să regreţi decizia.