Cat de sensibil este partenerul tau, in functie de zodie. Vezi ce secrete ascunde

Leu (22 iulie – 22 august)


Pe cei nascuti in zodia leului nu ii poti convinge usor sa renunte la dorinte, pareri sau conceptii, chiar daca in unele situatii asta inseamna sa provoace durere celuilalt. Poate fi insensibil, iar egoismul de care dă dovadă uneori este vinovat pentru asta. Iar partea şi mai neplăcută este că nu-şi recunoaşte greşelile, chiar dacă în sinea sa le regretă.

Ce ai fost în altă viață, în funcție de zodie

Ce ai fost în altă viață, în funcție de zodie

Ți se pare că îți sunt cunoscute multe detalii ale unei meserii pe care nu ai practicat-o niciodată? Ei bine, nici nu știi ce surprize ți-a rezervat o viață anterioară. Află ce ai fost în altă viață, în funcție de zodie!

articol de știri Citeste mai mult

Fecioară (23 august – 22 septembrie)


În goana lui după perfecţiune, nativul din zodia fecioarei ar putea să facă unele remarci foarte neplăcute atunci când este nemulţumit de modul în care evoluează lucrurile. Iar dacă se întâmplă să-i ieşi în cale în astfel de momente, te poţi confrunta cu latura sa insensibilă.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)


Bărbatul din zodia balanţei este preocupat de ceea ce simt ceilalţi şi mai ales de ceea ce simte persoana iubită. Este foarte atent la nevoile partenerei sale şi va evita cu orice preţ să o rănească. Iar dacă greşeşte cu ceva, este chinuit de vinovăţie şi va încerca să se revanşeze prin tot felul de trucuri