Rac

Nici femeia RAC nu sta prea bine la capitolul „prinderea mincinosului”. Daca ele sunt sincere de felul lor, au impresia ca asa sunt si ceilalti din jur. Barbatii reusesc sa le minta cu usurinta, chiar si atunci cand nu depun prea mult efort in acest sens. Totusi, in cele din urma, nativele zodiei afla de minciunile respective si au grija sa ii rasplateasca pe vinovati asa cum merita, cu indiferenta si raceala.

Defectele bărbaților, în funcție de zodie

Defectele bărbaților, în funcție de zodie

Atunci când simți fluturi în stomac, ți se pare că alesul inimii tale este bărbatul perfect. Însă, și bărbații au defectele lor, care sunt caracteristice zodiilor. Descoperă care sunt acestea!

articol de știri Citeste mai mult

Leu

Daca alte femei se feresc de minciunile barbatilor, nativelor din Leu parca le place sa le auda, mai ales daca este vorba despre unele frumoase. Ele adora sa li se mangaie orgoliul, sa li se faca complimente si sa fie puse pe un piedestal, mult deasupra celorlalte reprezentante ale sexului frumos. Daca un barbat se pricepe sa le spuna lucruri atat de frumoase, de ce s-ar mai stresa cat la suta este adevar si cat la suta este minciuna?

Fecioara

Fecioarele se prind  cu usurinta de minciunile barbatilor, insa atunci cand se indragostesc, parca isi pierd acest instinct. Nici daca le-ar spune cineva ca sunt mintite, nu ar crede, ci aproape ca ar sari la gatul acelei persoane  pentru a-l apara pe cel drag. Nu degeaba se spune ca iubirea este oarba, iar aceste native traiesc pe pielea lor cel mai bine acest lucru.