Balanta

Poate ca Balantele ofera impresia ca pot fi pacalite cu usurinta. Tacute si diplomate, asa cum sunt, observa lucruri pe care alte reprezentante ale sexului frumos nu reusesc. Intocmai precum un detectiv, cerceteaza terenul si cauta dovezi compromitatoare. La inceput, cand sunt in dubii, isi lasa partenerul sa spuna ce vrea fara sa il acuze, dar, odata ce fac rost de dovezi, il fac sa isi inghita fiecare minciuna.

Scorpion

Nici nativele din Scorpion nu se lasa duse de nas cu una, cu doua, ci iau atitudine, in special atunci cand instictul le spune sa nu aiba prea multa incredere intr-un barbat. Ele sunt atente atat la ceea ce le transmite limbajul corpului, cat si la tonul vocii. Iar tactica pe care o adopta pentru a-l demasca pe mincinos este simpla. Ii pun in diferite zile aceleasi intrebari, cerand, evident, detalii. Daca un singur detaliu nu se potriveste in descriere, il fac cu ou si cu otet pe cel care si-a permis sa le minta.

DE CE TE TEMI INTR-O RELATIE IN FUNCTIE DE ZODIE

DE CE TE TEMI INTR-O RELATIE IN FUNCTIE DE ZODIE

Temerile care iti pot afecta relatia, in functie de zodia ta!

articol de știri Citeste mai mult

Sagetator

Nativa Sagetator nu isi pierde timpul sa caute dovezi, ci nu crede de la inceput ceea ce aude. Citeste omul dupa felul lui de a fi si realizeaza daca este in stare sa faca un anumit lucru ori nu. Avand in vedere ca nativele au experienta de viata, ele nu se lasa duse de nas de oricine. Doar un reprezentant al sexului opus iscusit va reusi sa imbrobodeasca o femeie nascuta in zodia Sagetator.