Balanta

Poate ca Balantele ofera impresia ca pot fi pacalite cu usurinta. Tacute si diplomate, asa cum sunt, observa lucruri pe care alte reprezentante ale sexului frumos nu reusesc. Intocmai precum un detectiv, cerceteaza terenul si cauta dovezi compromitatoare. La inceput, cand sunt in dubii, isi lasa partenerul sa spuna ce vrea fara sa il acuze, dar, odata ce fac rost de dovezi, il fac sa isi inghita fiecare minciuna.

Scorpion

Nici nativele din Scorpion nu se lasa duse de nas cu una, cu doua, ci iau atitudine, in special atunci cand instictul le spune sa nu aiba prea multa incredere intr-un barbat. Ele sunt atente atat la ceea ce le transmite limbajul corpului, cat si la tonul vocii. Iar tactica pe care o adopta pentru a-l demasca pe mincinos este simpla. Ii pun in diferite zile aceleasi intrebari, cerand, evident, detalii. Daca un singur detaliu nu se potriveste in descriere, il fac cu ou si cu otet pe cel care si-a permis sa le minta.

Zodiac romanesc folcloric. Vezi care este zodia ta si ce spune despre tine!

Zodiac romanesc folcloric. Vezi care este zodia ta si ce spune despre tine!

Ca orice natie cu credinte vechi, ascunse in negura timpului, romanii au si ei diverse preziceri mistice, cu privire la caracterul fiecarei persoane. Desi pare ciudat, pe meleagurile noastre au existat ghicitori care au incercat sa desluseasca felul in ca

articol de știri Citeste mai mult

Sagetator

Nativa Sagetator nu isi pierde timpul sa caute dovezi, ci nu crede de la inceput ceea ce aude. Citeste omul dupa felul lui de a fi si realizeaza daca este in stare sa faca un anumit lucru ori nu. Avand in vedere ca nativele au experienta de viata, ele nu se lasa duse de nas de oricine. Doar un reprezentant al sexului opus iscusit va reusi sa imbrobodeasca o femeie nascuta in zodia Sagetator.