Capricorn

Femeia Capricorn da dovada de inteligenta si viclenie in relatia cu reprezentantii de sex opus. Poate ca ei reusesc sa o pacaleasca la inceput, cand ea nu poate sa dovedeasca nimic, insa minciuna are cele mai scurte picioare in fata acestei native. In functie de tipul de minciuna pe care l-au spus barbatii respectivi, ea ii face sa cada in propria capcana. De la minciunile mici pana la cele mari, nimic nu iarta aceasta nativa.

Varsator

Nativa acestei zodii nu se teme de vorbele mincinoase ale barbatilor . Cum simte ca ceva pare putred in ceea ce povestesc ei, le intinde si ea o plasa, ajungand sa ii pacaleasca chiar mai bine decat au avut ei intentia initial. Femeia nascuta sub influenta acestui semn zodiacal poate sa ierte minciunile nevinovate, insa nu va trece peste cele care ascund o infidelitate ori o calomnie.

De ce te bârfesc oamenii, în funcţie de zodie

De ce te bârfesc oamenii, în funcţie de zodie

De ce şi-ar irosi cineva energia şi timpul vorbind despre tine pe la spate? Sau poate nu au nimic altceva mai bun de făcut. Indiferent de care ar fi motivul, unii oameni te vor bârfi oricând, însă nu şi oricum, ci în funcţie de zodia în care te-ai născut.

articol de știri Citeste mai mult

Pesti

Nativa Pesti nu se pricepe prea bine sa demaste minciunile barbatilor. Desi ceva din interiorul ei o face sa se indoiasca de unele dintre vorbele lor, totusi se lasa purtata de val. De cele mai multe ori, atunci cand deschide ochii, este prea tarziu, chiar si pentru regrete. Dar cu siguranta isi invata lectia si, pe zi ce trece, acorda tot mai multa atentie minciunilor pe care le aude in jurul ei.

Acum ca ai aflat cat de usor te mint barbatii, in functie de zodia in care te-ai nascut, cu siguranta vei acorda mai multa atentie vorbelor pe care le auzi de la ei. Nu crede atat de usor ceea ce ti se spune, cu atat mai mult daca nu cunosti persoana respectiva prea bine.  De asemenea, desi este bine sa ii respecti intimitatea  partenerului de cuplu, nu inseamna ca trebuie sa iei de bun tot ceea ce iti spune, ci sa te intrebi daca lucrurile chiar stau asa ori nu.

sursa: