Cat esti de periculos in functie de zodie

Potrivit FBI, unele zodii sunt mai predispuse să comită infracţiuni decât altele. Tu cât eşti de periculos în funcţie de zodia ta?

De cate ori iubesti cu adevarat in functie de zodie

De cate ori iubesti cu adevarat in functie de zodie

Stiati ca fiecare zodie iubeste cu adevarat in viata de cateva ori? Vezi de cate ori poti iubi si tu in functie de zodia ta! Potrivit astrologilor, cel mai frumos sentiment din lume este dragostea, iar acest lucru pare ca depinde si de zodie. De aceea, vo

articol de știri Citeste mai mult

Unul dintre cei mai cunoscuţi criminali din istorie era ştiut drept „Zodiac”. Deşi nu a fost niciodată prins, misterul din jurul crimelor sale, comise în anii ’60-’70, fascinează în continuare. Poate numele criminalului te face să te gândeşti la semnele horoscopului, însă acesta şi-a luat numele şi modul în care îşi semna scrisorile de la un brand de ceasuri de mână.

Chiar dacă identitatea criminalului nu a fost descoperită cu certitudine, FBI-ul a avut doi suspecţi principali: unul în zodia Rac, celălalt în Sagetator.

Potrivit FBI, unele zodii sunt mai predispuse să comită infracţiuni decât altele. Tu cât eşti de periculos în funcţie de zodia ta?

Rac

Se pare că racii sunt cei mai periculoşi criminali! Dacă eşti în zodia Rac, ştii că dintre toţi prietenii tăi din alte zodii, tu ai fost arestat de cele mai multe ori. Ai o inteligenţă ieşită din comun şi puterea de a comite şi ascunde cu uşurinţă crimele comise. Totuşi, suferi de instabilitate mentală şi cel mai probabil crimele tale sunt comise din pasiune.

Horoscop: Parteneri de evitat, cu orice preţ, în funcţie de zodie

Printre tovarăşii tăi infractori din aceeaşi zodie se numără: Jodi Arias, OJ Simpson, Lionel Messi.

Taur

Taurii sunt posesivi, încăpăţânaţi şi foarte temperamentali. S-ar putea spune că le ai pe toate. Infracţiunile tale preferate sunt cele financiare: cel mai mult îţi place să speli bani! De asemenea, tu preferi să lucrezi pe cont propriu. Singurele condiţii în care te asociezi cu alţi infractori este atunci când vrei să îi tragi pe sfoară.

Printre tovarăşii tăi infractori din aceeaşi zodie se numără: David Miscavige, Saddam Hussein, Regina Elizabeta.

Săgetător

Eşti cam nestatornic, neiertător şi foarte dur! Cu toate astea, tu nu ai face rău niciunei persoane, pentru că activitatea ta preferată este să furi. Iar ca să fii sigur că nimeni nu va fi rănit şi nu te va deranja, preferi să îţi legi victimele sau să le închizi într-o cameră până îţi finalizezi tu planul. Avantajul tău este că eşti atât de discret, încât e greu să te prindă cineva vreodată. Dar sigur ştiai asta, de la amicul tău Ted Bundy, criminalul în serie care ţi-a povestit cum a evadat de două ori din închisoare.

Printre tovarăşii tăi infractori din aceeaşi zodie se numără: Ted Bundy, Pablo Escobar, Walt Disney.