Cat noroc ai in dragoste in functie de zodie

Daca ar fi sa ne luam dupa legile karmei , am spune ca norocul ni-l facem singure si ca ceea ce oferim este ceea ce primim inapoi, inclusiv in iubire. Astrologia ne spune, pe de alta parte, ca fiecare persoana se naste cu un anumit grad de noroc in dragoste, influentat de semnul astrologic.

TOP 5 ZODII DE FEMEI CARE POT INTIMIDA ORICE BARBAT

TOP 5 ZODII DE FEMEI CARE POT INTIMIDA ORICE BARBAT

Afla daca zodia ta il intimideaza!

articol de știri Citeste mai mult

Norocul in dragoste si zodiile


Berbec

nativii acestei zodii sunt adesea irezistibili datorita energiei si pasiunii lor, insa ceea ce le estompeaza norocul in dragoste este faptul ca sunt extrem de incapatanati si se plictisesc repede. Desi au parte de numeroase aventuri si de nopti pasionale, ei nu isi vor gasi imediat jumatatea, mai ales ca sunt si foarte mofturosi. 

Taur

zodiilor de pamant le lipseste acea scanteie care reaprinde o iubire veche iar si iar. Ei au calitati care ii fac sa reziste in relatii lungi si, totusi, uneori, ghinionul parca ii urmareste si totul se termina in mod neasteptat. Adevaratul noroc al Taurilor ar fi sa intalneasca persoane stabile ca si ei, care isi doresc o familie. In vremurile noastre, insa, aceasta zodie nu pare sa fie cea mai avantajata din punct de vedere sentimental.

Gemeni

sarmanti si inteligenti, Gemenii nu au probleme atunci cand vor sa cucereasca pe cineva. Nici la ei, insa, nu putem vorbi despre noroc in dragoste, daca intreaga lor viata amoroasa este o insiruire de aventuri din care ies la fel de repede cum s-au bagat. Un nativ al zodiei Gemeni care isi doreste sa se aseze la casa lui isi va gasi repede jumatatea, pentru ca este deschis, curios si sociabil. 

DE CE TE TEMI INTR-O RELATIE IN FUNCTIE DE ZODIE

DE CE TE TEMI INTR-O RELATIE IN FUNCTIE DE ZODIE

Temerile care iti pot afecta relatia, in functie de zodia ta!

articol de știri Citeste mai mult