Rac

cei mai emotivi din zodiac, Racii isi schimba dispozitia la fel cum se schimba vremea. Pot fi veseli si optimisti acum, pentru ca in urmatorul minut sa cada intr-o stare de tristete profunda. Ei nu se considera prea norocosi la capitolul iubire, pentru ca daruiesc enorm in relatii si arareori primesc inapoi atat cat dau. Totusi, lucrurile nu sunt chiar atat de negre, iar Racul ar putea sa isi sporeasca singur norocul in dragoste daca si-ar da seama ca nu e bine sa fie asa prapastios.

Leu

pentru ca unei zodii de foc ii este uneori mult mai usor sa se indragosteasca si sa iubeasca cu pasiune nestavilita, Leul nu are prea des probleme in viata amoroasa. Atrage ca un magnet oamenii din jur si sansa ii surade adesea. Un om increzator in fortele sale, Leul ii incanta pe cei din jur, dar o deviere spre ingamfare ii indeparteaza, in cele din urma. Asadar, Leul mai temperat este mult mai norocos decat cel cu egoul cat casa.

Ce calitati in functie de zodie are iubitul tau?

Ce calitati in functie de zodie are iubitul tau?

Desi uneori te scoate din sarite si va certati din motive de care nici nu va mai aduceti aminte in cele din urma, arata-i iubitului tau ca il apreciezi pentru ceea ce este. Iata ce calitati in functie de zodie il caracterizeaza!

articol de știri Citeste mai mult

Fecioara

o sa vezi adesea o Fecioara care nu isi gaseste repede perechea. De altfel, multe native raman singure pana la o varsta mai inaintata. Nu se poate spune despre Fecioare ca au mare noroc in dragoste, poate si pentru ca au asteptari nerealiste de la relatii. Chiar si singure, insa, se descurca mai bine decat majoritatea oamenilor, pentru ca sunt pragmatice si inteligente.