Balanta

desi sunt mai putin norocoase in dragoste decat alti nativi, Balantele au ceva doar al lor, care le face sa fie mereu curtate. Indecizia si nesiguranta specifice zodiei sunt cele care umbresc sansa atunci cand aceasta apare, asa ca acest semn astrologic nu trebuie sa spere la mai mult noroc venit de undeva din Univers, ci sa lucreze la propria persoana si sa capete determinare. 

Scorpion

cu toate dificultatile care apar in vietile lor, nativii reusesc cumva sa se ridice deasupra problemelor de orice natura. Acest lucru se aplica si in dragoste, iar Scorpionul se poate considera chiar norocos ca astrele l-au inzestrat cu calitati care il ajuta sa gaseasca repede si sa pastreze persoana potrivita pentru el. 

De cate ori iubesti cu adevarat in functie de zodie

De cate ori iubesti cu adevarat in functie de zodie

Stiati ca fiecare zodie iubeste cu adevarat in viata de cateva ori? Vezi de cate ori poti iubi si tu in functie de zodia ta! Potrivit astrologilor, cel mai frumos sentiment din lume este dragostea, iar acest lucru pare ca depinde si de zodie. De aceea, vo

articol de știri Citeste mai mult

Sagetator

pentru ca planeta Jupiter este cea a norocului, am putea spune ca Sagetatorul este cea mai norocoasa zodie, insa atunci cand vine vorba de romantism, lucrurile nu mai stau chiar asa. Nu se poate spune ca are ghinion, insa firea aventuroasa il face pe nativ sa lase deoparte romantismul, pentru a-si planui urmatoarea calatorie. Uneori, Sagetatorii par sa aiba un noroc chior, asa ca si-ar putea gasi jumatatea din intamplare, chiar intr-una dintre numeroasele lor peripetii.