Capricorn

ca si celelalte semne de pamant, Capricornii au destule dificultati in iubire. Foarte greu se deschid si nu reusesc sa gaseasca o persoana potrivita din cauza ca vor marea cu sarea. Din pacate, viata nu este un basm si toti oamenii au defecte, iar daca nativii nu invata sa fie mai toleranti si mai putin pretentiosi, nu vor avea prea mare noroc in dragoste.

Varsator

nu se poate spune despre Varsator ca este din cale afara de norocos in dragoste, dar cu siguranta nu este nici ghinionist. Degeaba i-ar surade sansa cea mare a vietii lui, daca este permanent aerian. Nativii au mii de preocupari, iar iubirea devine prioritara abia mai tarziu in viata. Totusi, atunci cand isi cauta jumatatea, firea sarmanta si interesanta ii ajuta, iar Cupidon pare sa le fie complice. 

Cat de rai sunt barbatii, in functie de zodie

Cat de rai sunt barbatii, in functie de zodie

Desi se spune ca femeile sunt rele, barbatii au de multe ori tendinta sa fie mai malitiosi si mai ascunsi ca acestea din urma. Semnul zodiacal dicteaza apucaturile parsive si meschine ale barbatilor si denota care este fata rea a fiecaruia, in functie de

articol de știri Citeste mai mult

Pesti

acest semn de apa sufera mult de-a lungul vietii sale din cauza iubirilor pierdute. Poate de multe ori se intreaba de ce nu are noroc in dragoste si un raspuns ar putea fi acesta: pentru ca sunt putini oameni care nu ar ajunge sa profite de bunatatea acestui semn. Si totusi, daca speranta nu se pierde, Pestii vor izbuti, pana la urma, sa gaseasca pe cineva care sa ii aprecieze asa cum merita!

Norocul in dragoste tine mult de firea si deschiderea sufleteasca a fiecaruia, iar astrele au un cuvant de spus in acest sens. Totusi, este in puterea fiecarui om sa se schimbe in bine si sa isi imbunatateasca sansele la o iubire ca in povesti. 

sursa: