Ce ai fost în altă viață, în funcție de zodie

Ți se pare că îți sunt cunoscute multe detalii ale unei meserii pe care nu ai practicat-o niciodată? Ei bine, nici nu știi ce surprize ți-a rezervat o viață anterioară. Află ce ai fost în altă viață, în funcție de zodie!

Afla cum stai cu orgoliul in functie de zodie

Afla cum stai cu orgoliul in functie de zodie

Egoul este acea instanta mentala care ne spune ca ceilalti nu conteaza, ca “frate-frate, dar branza e pe bani”, ca “e mai aproape de trup camasa”, ca “dupa mine potopul” si alte astfel de sintagme prin care ne autoprogramam sa luptam pentru supravietuirea

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Ești o bună organizatoare și îți place să conduci oamenii,deoarece știi cum să-ți dai seama la ce este potrivit fiecare din cei care se află în subordinea ta. Nu este exclus ca într-o altă viață să fi condus o organizație de femei care luptau pentru drepturile lor.

Taur


Pentru că ești mereu stăpână pe sine,ai un caracter puternic,nu te sperie mai nimic,dar în același timp ești plină de compasiune este posibil ca în altă viață să fi lucrat ca asistentă medicală,mai ales în vremuri grele,cum erau cele de război. De asemenea,este posibil să fi fost implicată și în munca cu animale.

Gemeni


Ești echilibrată,îți pierzi greu cumpătul și adori copiii. Ce altă meserie ți s-a potrivit dacă nu cea de educatoare sau învățătoare? De asemenea,deoarece ești intuitivă și îți place mereu să fii informată este posibil să fi lucrat drept consilier pentru unul dintre politicienii vremurilor trecute.