Te-ai simțit vreodată conectată de un domeniu profesional față de care nu știi mai nimic sau nu ai avut până acum ocazia să experimentezi? Ei bine, semnul zodiacal poate spune multe despre ce ai făcut într-o viață anterioară, asta dacă ești convinsă că sufletul se poate reîncarna. 

Mai mult decât atât, astrologii antici, cei care au realizat primele interpretări după stele ale horoscopului, au ajuns la concluzia că ne putem da seama de ceea ce am fost într-o viaţă anterioară, după semnul zodiacal care ne reprezintă azi.

Ce ar trebui să știi despre fratele sau sora ta, în funcție de zodia lor

Ce ar trebui să știi despre fratele sau sora ta, în funcție de zodia lor

Sora ta vrea să fie mereu în control? Fratele tău crede că este atotștiutor și simte mereu nevoia să-ți împărtășească anumite cunoștințe? Astrele îți spun ce ar trebui să mai știi despre ei.

articol de știri Citeste mai mult

Domniţă la castel, Vânător de munte, soţia faraonului, hangiţa sexy sau o femeie de afaceri din anii ’30? Vrei să ştii cu ce te ocupai şi ce viaţă ai dus înainte să devii cine eşti acum? Află ce spun astrele despre ce ai fost în viaţa anterioară în funcţie de zodie.

Berbec: explorator


Cunoscut pentru curajul tău, dar și pentru nerădarea de care dai dovadă, se poate spune că într-o viață anterioară ai fost, cu siguranță, un explorator sau aventurier. Îți place să faci lucruri noi și ești extrem de atrasă de locurile în care nu ai mai fost niciodată. Știi să descifrezi labirinturi și nu îți este frică de nimeni care îți stă în cale.

Berbecii sunt cei care sunt foarte ambiţioşi şi au dorinţa de a se realiza mai întâi pe plan profesional. Ei nu acceptă ideea de a se află pe locul doi şi încearcă de fiecare dată să câştige fiecare lupta în care se bagă.

Totodată, berbecii sunt adepţii dreptăţii şi datorită acestui lucru încearcă de fiecare dată când sunt puşi în faţa unei probleme să îi găsească rezolvarea justă.

Cum sa ii atragi atentia in functie de zodie. Trucuri pentru a-i intra in gratii oricarui barbat

Cum sa ii atragi atentia in functie de zodie. Trucuri pentru a-i intra in gratii oricarui barbat

Ai pus ochii pe el, dar nu stii cum sa ii atragi atentia. Ei bine, avem sfatul perfect pentru tine: in functie de zodie, fiecare barbat se simte atras de ceva. Afla de ce anume, foloseste-ti cunostintele in avantajul tau si cucereste-l in doi pasi si trei

articol de știri Citeste mai mult

Astfel, într-o viaţă anterioară, nativii acestei zodii au avut funcţii de magistraţi, judecători, comandanţi de armata sau poliţişti.

Fire bătăioasă şi încăpăţânată, care luptă mereu pentru ceea ce îşi doreşte, femeia berbec recuperează după o viaţă anterioară în care a fost cuminte şi supusă. Cel mai probabil, femeile născute în zodia berbec au fost păstoriţe sau domnişoare de pension în secolul 19.