Ce ascunde fiecare zodie?

Toată lumea are secrete, iar zodiile ne pot ajuta și în acest caz să aflăm mai multe despre ce ar putea ascunde o persoană.

Ce fobii ai în funcţie de zodie

Ce fobii ai în funcţie de zodie

Toţi avem fobii, de fapt nu am întâlnit pe nimeni care să nu aibă măcar o fobie ascunsă, dacă nu acceptată, asumată cu demnitate. Pe toţi ne sperie ceva de moarte, toţi avem o otravă care ne înspăimântă sufletul şi mintea. Semnul zodiacal îţi poate

articol de știri Citeste mai mult

Nu contează cât de deschisă și de transparentă ești. Probabil că și tu ai unele secrete. Cu toții avem. Și când vine vorba despre ce ascunde fiecare semn zodiacal, astrologia și horoscopul au mute de a face cu acest aspect. Fiecare zodie are unele secrete pe care le ascunde – în general de oameni, dar uneori de ei înșiși.

Care este lucrul care ne captivează în filme, la TV și în cărți? Personajele cu secrete, desigur. Urmărim povestea pentru a vedea ce ascund acestea. Cu toții iubim dezvăluirile, atâta timp cât nu sunt legate de viața noastră personală. Sunt multe motive de a ține ascunsă o informație: un anumit lucru te poate rușina, poate fi dureros pentru cineva, sau poate avea un efect de domino ce poate afecta multe persoane.

Secretele noastre tind să devină parte din noi, chiar dacă le țimen ascunse. Ne pot afecta comportamentul,modul de gândire și cum interacționăm cu alte persoane. Dar pe cât de multe feluri de secrete există, pe atât de multe sunt modurile în care putem să ne descurcăm cu ele.

Berbec


Ascunzi faptul că în trecut ai făcut niște alegeri teribile în legătură cu viața ta amoroasă. Îți place să lași impresia că ai toate lucuruile la locul lor și că tu ești persoana care încheie o relație, dar ai avut inima frântă de câteva ori – și nici măcar de către oameni care să fi meritat efortul. Ai multe regrete în ceea ce privește dragostea.

Cele mai intime informatii despre fiecare zodie in parte. Horoscopul amorului

Taur


Ascunzi faptul că nu știi să îți spui nu atunci când vrei ceva, mai ales dacă este vorba de un produs de lux, precum mâncarea gourme sau așternuturile scumpe. Lipsa ta de disciplină are la bază faptul că ai sentimentul că meriți lucrurile respective.

Gemeni


Ascunzi în secret faptul că ești teribilă când vine vorba de bani și că ai făcut câteva greșeși îngrozitoare în trecut. Poți să te descurci pe plan financiar, dar baza este tot șubredă. Dacă cineva îți cere sfatul în probleme bănești, încearcă să schimbi subiectul.