Ce bărbați se află în topul celor mai răzbunători și malițioși din zodiac

Cei mai răi bărbați din zodiac de care trebuie să te ferești. Partenerul tău se regăsește oare în top? Fiecare dintre noi avem o anumită doză de răutate, pe care putem alege să o folosim pentru a ieși din situații de criză ori pur și simplu pentru că ne face să ne simțim mai puternici decât alții. Semnul zodiacal ne poate spune cât de mare este înclinația nativilor spre acțiunile meschine și cât de multă plăcere le poate face să fie „răi”. Astăzi vom vorbi despre bărbații zodiacului.

Astrologie: Zodiacul vechi romanesc

Astrologie: Zodiacul vechi romanesc

Secretele zodiei tale le dezvaluie zodiacul vechi romanesc! Vezi aici despre ce este vorba!

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Bărbatul Berbec este cunoscut pentru încăpățânarea sa, dar și pentru dorința sa de răzbunare, în cazul în care cineva a îndrăznit să îl supere. Așteaptă să facă asta până în momentul în care știe că poate lovi cel mai bine, chiar dacă nu este tocmai genul de om care să își creeze adevărate planuri malițioase. Are tendința de a fi reticent și rău cu cei pe care nu îi cunoaște și nu evită să își arate dezgustul față de cei care nu îi plac.

Taur

Deși nu extrem de rău, și bărbatul Taur are o anumită înclinație de a fi malițios, iar asta se întâmplă de cele mai multe ori cu persoanele pe care le simte a fi mai puțin puternice decât el. Este modul său de a lupta cu propria-i nesiguranță.

Gemeni

Un loc fruntaș în topul celor mai răi bărbați este ocupat de Gemeni, ei fiind printre cei mai răzbunători și malițioși din zodiac. Fac rău de cele mai multe ori fără a-și da seama de asta. Pe de altă parte, spre deosebire de bărbații Berbec, Gemenii își croiesc bine, până în cele mai mici detalii, planurile de răzbunare, iar cei care le-au greșit sigur vor avea de suferit.