Ce cadou să-i cumperi în funcție de zodie

De multe ori alegerea unui cadou poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă persoana pentru care îl cumperi are tot ce ți-ar trece prin cap sau este foarte pretențioasă. Iată cu ce cadou ai toate șansele să mergi la sigur, în funcție de zodia celui care-l primește.

HOROSCOPUL GHINIONULUI: La ce vârste vei avea necazuri în funcţie de zodie

HOROSCOPUL GHINIONULUI: La ce vârste vei avea necazuri în funcţie de zodie

Horoscopul ghinionului îţi poate da informaţii despre perioadele din viaţă în care o să ai diverse necazuri, momente care sunt inerente în viaţă oricui. Astrologii spun ca, in functie de zodie, sunt momente in viata fiecarui om cand are diverse incerc

articol de știri Citeste mai mult

Idei de cadou pentru zodia Berbec


În general,Berbecul adoră cadourile scumpe,de firmă. De aceea,în cazul în care ai bugetul limitat,nu te grăbi să iei un set de cosmetice ieftin,din supermarket. Mai bine mergi în magazinele „de fițe” și ia-i ceva mai mic,dar de calitate. Cadourile de tipul „1+50% gratis” nu vor face impresie bună.

Idei de cadou pentru zodia Taur


În primul rând,Taurul așteaptă să fie surprins… ar fi bine să fie surprins plăcut,iar pentru asta cadoul trebuie să fie unul îndelung căutat. Nici prin gând să nu îți treacă să îi dai bani,pe motiv că e pretențios și mai bine își ia el ce îi trebuie. Este o totală lipsă de respect pentru el. Dacă ai fonduri suficiente,cu un parfum finuț mergi la sigur sau cu o bijuterie. Dacă stai mai prost cu banii,ia-i o eșarfă,dar una de calitate foarte bună,o agendăsau doar un pix,dar să fie cât mai calitative.

Idei de cadou pentru zodia Gemeni


Partea bună la această zodie este că e foarte practică,de aceea,va aprecia cadourile utile,de uz casnic. Pentru Gemeni niciodată nu vor fi destule seturi de lenjerii de pat în dulap. Dacă stai mai bine cu banii,ia-i un aspirator cu aburi sau un robot de bucătărie. Nu arunca sume importante pe o bluză de cașmir,căci va considera asta pură risipă materială.