Ce calități au bărbații în funcție de zodie

Dacă de obicei, când întâlnești pe cineva, încerci să-ți dai seama care sunt defectele sale, ar trebui să-ți schimbi strategia și să vezi cu ce calități se poate lăuda.

Cum sa te intelegi cu soacra: Sfaturi in functie de zodie

Cum sa te intelegi cu soacra: Sfaturi in functie de zodie

Soacra-soacra, poama acra? Asa zice un proverb romanesc, dar oare chiar asa sa fie?! Specialistii in astrologie au urmarit caracteristicile fiecarei zodii in parte si trasat cateva directii care te pot ajuta sa gestionezi relatia cu soacra.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Este destul de previzibil. Mai exact,de îndată ce și-a stabilit un plan sau un țel în viață nu se va abate de la el. Așadar,nu te vei trezi cu surprize nedorite,sau cu schimbări de atitudine sau de comportament peste noapte. Din acest motiv el este considerat un partener de nădejde,pe care te poți baza în orice moment.

Taur

Profită din plin de calitățile sale organizatorice,dar  și culinare. Tot ceea ce iese din mâinile sale este la nivel de artă,iar gustul preparatelor este nemaipomenit. Cu el alături casa nu va fi niciodată dezordonată,iar facturile vor fi mereu plătite la timp.

Gemeni

Nici nu-ți vei da seama când va trece timpul dacă ești alături de bărbatul născut sub acest semn zodiacal. Este comunicativ,are un simț dezvoltat al umorului și știe să se distreze. Dacă și tu ești asemenea lui,cu siguranță veți face casă bună.