Ce calitati in functie de zodie are iubitul tau?

Desi uneori te scoate din sarite si va certati din motive de care nici nu va mai aduceti aminte in cele din urma, arata-i iubitului tau ca il apreciezi pentru ceea ce este. Iata ce calitati in functie de zodie il caracterizeaza!

Cum sa intelegi barbatii, in functie de zodia lor

Cum sa intelegi barbatii, in functie de zodia lor

Pentru noi, barbatii sunt adesea un mister, iar gesturile lor par imposibil de inteles. Zodiile lor spun insa mai mult decat ne dam seama, asa ca, daca vrei sa stii ce trece prin capul unui Taur sau ce fel de femeie cauta un Leu, citeste in continuare:

articol de știri Citeste mai mult

Calitatile barbatului din zodia Berbec


Primul semn al zodiacului poate fi un bun lider, pentru ca ii place sa preia initiativa si este spontan, ceea ce reprezinta un lucru bun pentru capitolul sex. Dar calitatile lui nu se termina in dormitor. Iubitul tau este o persoana sincera, curajoasa si ii place sa-i inspire pe cei din jur.

Punctele forte ale barbatului din zodia Taur


Il iubesti pentru ca este muncitor, are o vointa de fier si multa rabdare cu tine. Sociabil si rational, barbatul Taur este o persoana pe care te poti baza in orice moment. Crede cu tarie in loialitate si stabilitate, ceea ce il face un partener ideal.

Calitatile specifice barbatilor din zodia Gemeni


Nativul Gemeni raspandeste voie buna in jur, fiind glumet, inventiv, istet si foarte comunicativ. Intr-adevar, are o personalitate complexa, plina de vitalitate, care te face sa te distrezi in orice moment pe care il petreci alaturi de el.