Ce defecte trebuie sa-ti tolereze el in functie de zodie

Nimeni nu este perfect si este foarte bine ca este asa pentru ca perfectiunea poate sa fie o plafonare. Imperfectiunea este calea prin care putem sa fim mai buni. Si daca tot am intors imperfectiunea in favoarea noastra iata care sunt cele mai comune imperfectiuni ale barbatilor, in functie de zodie.

Zodiile si provocarile sortii

Berbec


Perioadele de cearta cu tine sunt un cosmar: izbucnesti ca un vulcan, spui lucruri pe care apoi le regreti, te manifesti zgomotos. Analizeaza bine situatia inainte de a deschide gura si, chiar daca ai dreptate, incearca sa nu mai folosesti cuvinte dure sau jigniri.

Taur


Majoritatea discutiilor din cuplu pornesc, in cazul tau, de la faptul ca esti incapatanata si lasi de la tine extrem de greu. Nu e rau sa faci din cand in cand un compromis, chiar daca simti ca-ti calci pe suflet! Crezi ca iubitul tau nu face?

Gemeni


Partenerului i-ar placea sa-ti manifesti mai des afectiunea fata de el. Sa nu mai pari distrasa, cu mintea in alta parte, subjugata de problemele de la job. Esti genul de femeie langa care un barbat este tentat sa rupa continuu petale de margareta: „Ma iubeste? Nu ma iubeste?“