Balanta


Oricat de des ti-ar face declaratii de dragoste, tu mai ceri. Ai nevoie mereu de confirmari – si concrete, si verbale – ale faptului ca-ti este devotat. Acest lucru ori il oboseste, ori ii da imbolduri sa profite de nesiguranta ta. Incearca sa fii mai independenta in relatie si sigur n-o vei pierde.

Scorpion


Se vorbeste mereu cu dispret despre acele femei care le cauta iubitilor prin buzunare, angajeaza detectivi, dau telefoane anonime pentru a se convinge ca barbatii lor le insala. Multe dintre ele sunt Scorpion… Crizele de gelozie il vor flata la inceput, dar in cele din urma, pun dragostea in pericol.

Zodia de care să nu te îndrăgosteşti

Zodia de care să nu te îndrăgosteşti

Înainte de a începe să-ţi cauţi partenerul ideal ce-ar fi să te gândeşti şi la compatibilitatea astrologică? Căci, pentru fiecare zodie, există o „oaie neagră", semn zodiacal pe care ar trebui să-l evite.

articol de știri Citeste mai mult

Sagetator


Cu tine, e greu de tinut pasul, te plictisesti repede. Iubitul tau viseaza la seri linistite, in care sa taceti imbratisati, dar tu vorbesti incontinuu, incingi cartela telefonului, plus ca mai mereu chemi seara musafiri. Asta-l scoate din minti, cateodata te vrea doar pentru el.