Rac

Luna, misterioasă, fermecătoare, atât de frumoasă, îți guvernează cu sensibilitate casa. O vezi în fiecare seară și îți vizitează semnul în fiecare lună, fiind singura care se poate mândri cu atâta atenție din partea planetei sale dominante. Poate de aceea ești atât de preocupată de siguranță, plină de afecțiune și de dragoste. Soarta ta e legată de familie, de cămin și de cei dragi: doar acolo îți găsești fericirea.

Leu

Am văzut mai sus care e influența Lunii, să trecem la Soare! Falnicul Leu e dominat de și mai strălucitorul astru solar, plin de lumină și căldură. Destinul tău e legat de această sclipire orbitoare: tu trebuie să fii o stea. Celebritatea e înscrisă pe traiectoria sorții tale: nu ne referim neapărat la recunoașterea din profesiile artistice, ci la orice formă de faimă! Te va cunoaște toată lumea, indiferent în ce domeniu lucrezi.

Ce spune despre tine zodiacul țigănesc

Ce spune despre tine zodiacul țigănesc

Horoscopul țigănesc este format din 12 semne, fiecare fiind reprezentat de un obiect drag al acestui popor nomad. Sunt evidențiate atât punctele tari, cât și defectele fiecărui semn.

articol de știri Citeste mai mult

Fecioară

Nici nu e de mirare că eşti atât de lipsită de egoism, doar ai fost învățată de mică să împarți: planeta ta dominantă e tot Mercur, zeul negoțului. Spre deosebire de Gemeni, tu ești însă sora mai mare, deci mai muncitoare, mai înțeleaptă și mai liniștită. Ordinea, informațiile și apetitul pentru organizare sunt ceea ce ai primit de la planeta care te guvernează și care îți asigură un destin în care vei controla lumea, dar apelând la ierarhii: tu ești puterea din spate, cea care ordonează, nevăzută de nimeni!