Balanță

Precum antecedenta ta Fecioară, și ție ți-au stabilit anticii o planetă puternică, ce guvernează mai multe semne: e vorba despre frumoasa Venus. Seducătoare, rafinată și sofisticată, tu ai luat acele atribute pe care Taurul le caută la lumea din jur și ți le-ai însușit! Destinul tău este legat de artă, pe care o vei produce, nu doar o vei devora; dacă nu ești chiar tu o operă măreață, prin frumusețea aparte și eleganța nativă, vei fermeca umanitatea prin talentul tău. Oricum, vei cuceri!

Scorpion

Există trei zodii atât de complexe, încât nu s-au putut mulțumi cu o singură planetă dominantă, iar tu ești prima dintre ele. În Antichitate ai primit curajul și lupta lui Marte, iar odată cu descoperirea noilor planete, ți s-a oferit și rolul lui Pluto, conducătorul Infernului, rege al lumii de jos. Nici nu e de mirare că ai o fire atât de intensă: cu asemenea dominație, destinul tău este să scoți la lumină spiritualitatea, partea misterioasă și nevăzută a firii, dar numai prin luptă, prin intermediul unor bătălii crunte. Asiguri progresul, dar nu în accepțiunea sa tradițională.

Horoscop: Cat de mult te influenteaza trecutul?

Săgetător

Mărețul, strălucitorul și prea puternicul Jupiter, conducătorul zeilor, este planeta ta dominantă. Optimism, forță, lumină, acestea sunt trăsăturile pe care Jupiter le-a imprimat zodiei tale. Viitorul tău este legat de leadership, de conducere, de dirijarea umanității într-o direcție progresistă, plină de speranță. Ai un caracter nobil, perfect pentru această misiune. Singura problemă este că din când în când te mai lași distrasă de micile plăceri ale vieții.