Balanță

Precum antecedenta ta Fecioară, și ție ți-au stabilit anticii o planetă puternică, ce guvernează mai multe semne: e vorba despre frumoasa Venus. Seducătoare, rafinată și sofisticată, tu ai luat acele atribute pe care Taurul le caută la lumea din jur și ți le-ai însușit! Destinul tău este legat de artă, pe care o vei produce, nu doar o vei devora; dacă nu ești chiar tu o operă măreață, prin frumusețea aparte și eleganța nativă, vei fermeca umanitatea prin talentul tău. Oricum, vei cuceri!

Scorpion

Există trei zodii atât de complexe, încât nu s-au putut mulțumi cu o singură planetă dominantă, iar tu ești prima dintre ele. În Antichitate ai primit curajul și lupta lui Marte, iar odată cu descoperirea noilor planete, ți s-a oferit și rolul lui Pluto, conducătorul Infernului, rege al lumii de jos. Nici nu e de mirare că ai o fire atât de intensă: cu asemenea dominație, destinul tău este să scoți la lumină spiritualitatea, partea misterioasă și nevăzută a firii, dar numai prin luptă, prin intermediul unor bătălii crunte. Asiguri progresul, dar nu în accepțiunea sa tradițională.

Cat de rele sunt femeile, in functie de zodie

Cat de rele sunt femeile, in functie de zodie

Exista o vorba din strabuni care spune ca “femeile sunt rele”, dovedita de multe ori. Sa fim sincere, este clar ca o femeie poate fi cu adevarat malitioasa daca are un motiv destul de puternic sau daca ii face placere. Insa nu toate femeile sunt rele in e

articol de știri Citeste mai mult

Săgetător

Mărețul, strălucitorul și prea puternicul Jupiter, conducătorul zeilor, este planeta ta dominantă. Optimism, forță, lumină, acestea sunt trăsăturile pe care Jupiter le-a imprimat zodiei tale. Viitorul tău este legat de leadership, de conducere, de dirijarea umanității într-o direcție progresistă, plină de speranță. Ai un caracter nobil, perfect pentru această misiune. Singura problemă este că din când în când te mai lași distrasă de micile plăceri ale vieții.