Capricorn

Și tu ești obligată să împarți, ceea ce nu ți-a plăcut niciodată. Saturn, reprezentantul roman al titanului grec Cronos, zeul timpului, ți-a adus dragostea pentru orânduirea socială, nevoia de a-ți cunoaște permanent locul în lume. Tot de aici ai extras însă și ambiția, iar destinul tău este marcat tocmai de această calitate: dorința de a progresa mereu, de a urca treaptă cu treaptă până în vârful lumii. Ai însă foarte mult de muncit până atunci!

Vărsător

La fel ca Scorpionul, nici tu nu ai acceptat o singură planetă dominantă. Ca urmare, ai primit două: pe de o parte, puternicul Saturn, care ți-a adus dragostea pentru mulțimi și pentru noutate, dar și individualismul, iar pe de altă parte îl ai ai pe Uranus, zeul revoluției, al mișcărilor sociale. Destinul tău e unul întortocheat (cu atât mai mult cu cât, în mitologia greacă, Cronos și-a distrus tatăl, chiar pe Uranus), pornind de la premisa că doar prin agitație și violență se poate obține progresul. Cu era Vărsătorului, acum e momentul tău!

Cât de norocoasă eşti în funcţie de zodie. Ce ţi-au pregătit astrele

Cât de norocoasă eşti în funcţie de zodie. Ce ţi-au pregătit astrele

Cu siguranta te-ai gandit cat de norocoasa esti, insa stiai ca acest lucru s-ar putea datora zodiei tale?

articol de știri Citeste mai mult

Pești

Poate că nu vociferezi la fel de mult precum Scorpionul și Vărsătorul, dar tot ai primit două planete dominante. Pe de o parte, îl ai pe Neptun, zeul iluziilor, al emoțiilor de nestăpânit, iar pe de altă parte, pe strălucitorul Jupiter, care explică perfect focul ce te aprinde uneori. Destinul tău întruchipează tot ceea ce au realizat toate zodiile înaintea ta: tu vezi tabloul în întregime, iar menirea ta este să conturezi viziunea unui viitor mai bun, să imaginezi acea lume a strălucirii, a binelui absolut, pe care o traduci în artă și pentru care ceilalți luptă.

Tu consideri că ți se potrivește destinul pe care ți l-a oferit planeta ta dominantă?

sursa: