Ce fac zodiile atunci când sunt nefericite într-o relaţie

O relaţie este mereu o provocare pentru fiecare dintre noi. Implică trăiri, emoţii, răni nevindecate, lacrimi, bucurie. Cu o educaţie diferită, cu experienţe variate şi cu anumite caracteristici, oamenii se manifestă într-un anumit fel în contextul în care nu sunt fericiţi.

Ce femeie ai fost într-o viață anterioară în funcție de data nașterii

Ce femeie ai fost într-o viață anterioară în funcție de data nașterii

În viața oricărei persoane există anumite momente de revelație, în care apar amintiri care nu le aparțin. Deși nu avem nicio explicație logică, acest lucru ne face să ne gândim dacă nu cumva sunt clipe pe care le-am trăit într-o altă viață și care au răma

articol de știri Citeste mai mult

Iată cum se manifestă zodiile atunci când sunt nefericite într-o relație!

Berbec


Deşi nativii acestei zodii sunt foarte expansivi, deschişi, dacă se simt nefericiţi într-o relaţie, se închid şi confruntă situaţia doar când consideră necesar să facă asta. Când Berbecul este îndrăgostit, vrea să împartă absolut totul, vrea să ştie tot ce gândeşte partenerul şi ce simte şi este foarte direct. Aşadar, în contextul în care nu se mai exprimă aşa, cu siguranţă, ceva este în neregulă.

Taur


Taurii, în momentele triste, maschează nefericirea prin înfrumuseţarea vieţii lor în mod artificial. Cu cât profilul lor pe reţelele de socializare arată impecabil şi multă fericire, cu atât în sufletul lor este mai multă nefericire. Nativii din Taur au o fire estetică dezvoltată, sunt sociabili şi vizuali, aşadar, fericirea lor vine din aparenţe, din ceea ce cred ceilalţi.

Gemeni


Gemenii refuză să abordeze situaţia care-i face nefericiţi şi preferă să se plângă prietenilor, să-şi exprime trăirile la serviciu, să spună tuturor cât de supăraţi sunt ei. Dar vor ignora situaţia reală din cauza căreia nu se simt bine. Aşadar, să se concentreze pe ceea ce nu merge în relaţia lor este ultima opţiune.

Cine te iubește și cine te urăște în zodiac

Cine te iubește și cine te urăște în zodiac

Sunt oameni pe care, oricât de mult te-ai da peste cap să îi mulțumești, tot nu îi poți aduce de partea ta. E ca și cum ar fi croiți de la natură să te urască, de parcă sentimentele negative la adresa ta le-ar fi fost programate genetic, încă de la nașter

articol de știri Citeste mai mult