Ce fac zodiile atunci când sunt nefericite într-o relaţie

O relaţie este mereu o provocare pentru fiecare dintre noi. Implică trăiri, emoţii, răni nevindecate, lacrimi, bucurie. Cu o educaţie diferită, cu experienţe variate şi cu anumite caracteristici, oamenii se manifestă într-un anumit fel în contextul în care nu sunt fericiţi.

Cum sa te intelegi cu soacra: Sfaturi in functie de zodie

Cum sa te intelegi cu soacra: Sfaturi in functie de zodie

Soacra-soacra, poama acra? Asa zice un proverb romanesc, dar oare chiar asa sa fie?! Specialistii in astrologie au urmarit caracteristicile fiecarei zodii in parte si trasat cateva directii care te pot ajuta sa gestionezi relatia cu soacra.

articol de știri Citeste mai mult

Iată cum se manifestă zodiile atunci când sunt nefericite într-o relație!

Berbec


Deşi nativii acestei zodii sunt foarte expansivi, deschişi, dacă se simt nefericiţi într-o relaţie, se închid şi confruntă situaţia doar când consideră necesar să facă asta. Când Berbecul este îndrăgostit, vrea să împartă absolut totul, vrea să ştie tot ce gândeşte partenerul şi ce simte şi este foarte direct. Aşadar, în contextul în care nu se mai exprimă aşa, cu siguranţă, ceva este în neregulă.

Taur


Taurii, în momentele triste, maschează nefericirea prin înfrumuseţarea vieţii lor în mod artificial. Cu cât profilul lor pe reţelele de socializare arată impecabil şi multă fericire, cu atât în sufletul lor este mai multă nefericire. Nativii din Taur au o fire estetică dezvoltată, sunt sociabili şi vizuali, aşadar, fericirea lor vine din aparenţe, din ceea ce cred ceilalţi.

Gemeni


Gemenii refuză să abordeze situaţia care-i face nefericiţi şi preferă să se plângă prietenilor, să-şi exprime trăirile la serviciu, să spună tuturor cât de supăraţi sunt ei. Dar vor ignora situaţia reală din cauza căreia nu se simt bine. Aşadar, să se concentreze pe ceea ce nu merge în relaţia lor este ultima opţiune.

Puterea intuitiei pentru fiecare zodie

Puterea intuitiei pentru fiecare zodie

Simtul observatiei te ajuta sa iei mereu deciziile corecte, ori preferi sa te bazezi doar pe informatiile concrete? Afla totul despre zodia ta si puterea intuitiei:

articol de știri Citeste mai mult