Ce fac zodiile atunci când sunt nefericite într-o relaţie

O relaţie este mereu o provocare pentru fiecare dintre noi. Implică trăiri, emoţii, răni nevindecate, lacrimi, bucurie. Cu o educaţie diferită, cu experienţe variate şi cu anumite caracteristici, oamenii se manifestă într-un anumit fel în contextul în care nu sunt fericiţi.

Cat de rele sunt femeile, in functie de zodie

Cat de rele sunt femeile, in functie de zodie

Exista o vorba din strabuni care spune ca “femeile sunt rele”, dovedita de multe ori. Sa fim sincere, este clar ca o femeie poate fi cu adevarat malitioasa daca are un motiv destul de puternic sau daca ii face placere. Insa nu toate femeile sunt rele in e

articol de știri Citeste mai mult

Iată cum se manifestă zodiile atunci când sunt nefericite într-o relație!

Berbec


Deşi nativii acestei zodii sunt foarte expansivi, deschişi, dacă se simt nefericiţi într-o relaţie, se închid şi confruntă situaţia doar când consideră necesar să facă asta. Când Berbecul este îndrăgostit, vrea să împartă absolut totul, vrea să ştie tot ce gândeşte partenerul şi ce simte şi este foarte direct. Aşadar, în contextul în care nu se mai exprimă aşa, cu siguranţă, ceva este în neregulă.

Taur


Taurii, în momentele triste, maschează nefericirea prin înfrumuseţarea vieţii lor în mod artificial. Cu cât profilul lor pe reţelele de socializare arată impecabil şi multă fericire, cu atât în sufletul lor este mai multă nefericire. Nativii din Taur au o fire estetică dezvoltată, sunt sociabili şi vizuali, aşadar, fericirea lor vine din aparenţe, din ceea ce cred ceilalţi.

Gemeni


Gemenii refuză să abordeze situaţia care-i face nefericiţi şi preferă să se plângă prietenilor, să-şi exprime trăirile la serviciu, să spună tuturor cât de supăraţi sunt ei. Dar vor ignora situaţia reală din cauza căreia nu se simt bine. Aşadar, să se concentreze pe ceea ce nu merge în relaţia lor este ultima opţiune.

Cel mai exact horoscop pe care l-ai citit vreodată!

Cel mai exact horoscop pe care l-ai citit vreodată!

Iată câteva trăsături specifice fiecărei zodii, care par a fi cele mai corecte:

articol de știri Citeste mai mult