Ce fac zodiile atunci când sunt nefericite într-o relaţie

O relaţie este mereu o provocare pentru fiecare dintre noi. Implică trăiri, emoţii, răni nevindecate, lacrimi, bucurie. Cu o educaţie diferită, cu experienţe variate şi cu anumite caracteristici, oamenii se manifestă într-un anumit fel în contextul în care nu sunt fericiţi.

Ce calitati in functie de zodie are iubitul tau?

Ce calitati in functie de zodie are iubitul tau?

Desi uneori te scoate din sarite si va certati din motive de care nici nu va mai aduceti aminte in cele din urma, arata-i iubitului tau ca il apreciezi pentru ceea ce este. Iata ce calitati in functie de zodie il caracterizeaza!

articol de știri Citeste mai mult

Iată cum se manifestă zodiile atunci când sunt nefericite într-o relație!

Berbec


Deşi nativii acestei zodii sunt foarte expansivi, deschişi, dacă se simt nefericiţi într-o relaţie, se închid şi confruntă situaţia doar când consideră necesar să facă asta. Când Berbecul este îndrăgostit, vrea să împartă absolut totul, vrea să ştie tot ce gândeşte partenerul şi ce simte şi este foarte direct. Aşadar, în contextul în care nu se mai exprimă aşa, cu siguranţă, ceva este în neregulă.

Taur


Taurii, în momentele triste, maschează nefericirea prin înfrumuseţarea vieţii lor în mod artificial. Cu cât profilul lor pe reţelele de socializare arată impecabil şi multă fericire, cu atât în sufletul lor este mai multă nefericire. Nativii din Taur au o fire estetică dezvoltată, sunt sociabili şi vizuali, aşadar, fericirea lor vine din aparenţe, din ceea ce cred ceilalţi.

Gemeni


Gemenii refuză să abordeze situaţia care-i face nefericiţi şi preferă să se plângă prietenilor, să-şi exprime trăirile la serviciu, să spună tuturor cât de supăraţi sunt ei. Dar vor ignora situaţia reală din cauza căreia nu se simt bine. Aşadar, să se concentreze pe ceea ce nu merge în relaţia lor este ultima opţiune.

Ce vei fi in viata viitoare?

Ce vei fi in viata viitoare?

Crezi sau nu in reincarnare, exista o intreaga stiinta straveche care studiaza drumul sufletului de la o viata la alta. In timp ce in Europa notiunea de reincarnare – populara in Grecia Antica – a fost uitata la inceputurile crestinismului, Orientul nu a

articol de știri Citeste mai mult