Ce fac zodiile cand se infurie: sunt periculoase ori nu?

Fiecare persoana reactioneaza diferit in situatiile stresante cu care se confrunta in viata de zi cu zi. Unele se lasa conduse de impulsivitate si sunt in stare sa sara la gatul celor din jur, in timp ce altele se tempereaza cu succes, dar numai ele stiu ce este in interiorul lor. Se pare ca diferentele acestea atat de mari se datoreaza astrelor.

Horoscopul agresivităţii. Ce te enervează cel mai mult, în funcţie de zodia ta

Asadar, spune-ne in ce zodie te-ai nascut ca sa iti spunem cum reactionezi cand te infurii!

Zodiile la nervi: cum reactionezi cand esti calcata pe coada?


Berbec

Avand in vedere ca Berbecul este o zodie de Foc, nici nu te gandi sa stai prin preajma lui atunci cand se enerveaza. Chiar daca nu i-ai gresit cu nimic, tot isi va varsa nervii pe tine, iar daca chiar l-ai deranjat cu ceva, este in stare sa sara la gatul tau. Dar vestea buna este ca il vei ajuta pe nativ sa se calmeze. Dupa ce si-a varsat toate frustrarile, nici macar nu isi va mai aminti de ce s-a enervat de fapt.

Taur


De obicei, Taurul face fata unui mediu stresant, insa are si el o limita. Va incerca sa para calm la inceput, dar este doar linistea de la inceputul furtunii. Odata ce isi va iesi din minti, cu greu va mai putea fi calmat. Nu sta prin zona pentru ca nu stii niciodata cu ce poate sa arunce dupa tine. Nu se va mai gandi prea mult la consecinte in acele momente.

Zodiacul amerindian. Ce animal protejează spiritul zodiei tale!

Zodiacul amerindian. Ce animal protejează spiritul zodiei tale!

ată ce animal corespunde cu zodia ta și ce amprentă lasă asupra personalității și destinului tău. Animalele din zodiacul amerindian sunt simboluri cu semnificații puternice și vei descoperi că multe dintre calitățile și defectele lor ți se potrivesc.

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni

Poate ca nativii zodiei par inofensivi si glumeti, insa atunci cand se infurie, se schimba la polul opus. Efectiv vei participa la o metomorfoza dubioasa. Locul rasului copilaros va fi ocupat de tipete de furie greu de controlat. Vocea lor va putea fi auzita si la departare. Doar o pereche de dopuri de urechi te-ar mai putea ajuta...