Poate ca ti-ai facut deja portretul-robot al barbatului visurilor tale. Ai cu siguranta o lista de calitati pe care trebuie sa le indeplineasca.

Vrei sa afli si ce spun astrologii despre ceea ce ti s-ar potrivi, din punct de vedere astral? Citeste in continuare!

Cei mai răi iubiţi din zodiac

Cei mai răi iubiţi din zodiac

O relaţie are atât părţi pozitive, cât şi părți negative. Nu există om care să nu aibă și o latură egoistă, dar dacă această trăsătură vine la pachet cu manipularea, lucrurile iau o întorsătură neplăcută.

articol de știri Citeste mai mult

Iata cel fel de barbat meriti in functie de zodie.

Berbec

Femeia Berbec are nevoie de un barbat intelectual. Ea este o fire independenta, iar barbatul de langa ea trebuie sa o inteleaga si sa o aprecieze, sa fie echilibrat, sa analizeze lucrurile inainte sa actioneze.

Taur

Femeia Taur are nevoie de un barbat care sa-i semene. Ea este pasionala si ambitioasa. De indata ce-si doreste ceva, si trece la treaba, si doreste ca si partenerul sa faca acelasi lucru. Pentru femeia Taur nu conteaza aspectul fizic, ci actiunea. Cu cat barbatul de langa ea este mai determinat, cu atat mai bine.

Gemeni

Femeia Gemeni are nevoie de un barbat direct, care sa nu foloseasca ocolisurile. Ea vrea sa incerce lucruri noi, sa plece in aventuri, sa rada si sa se distreze. De aceea, barbatul de langa ea trebuie sa fie independent, puternic si sa tina pasul cu ea.

Afla cum iti poti surpinde iubitul, in functie de zodie