Poate ca ti-ai facut deja portretul-robot al barbatului visurilor tale. Ai cu siguranta o lista de calitati pe care trebuie sa le indeplineasca.

Vrei sa afli si ce spun astrologii despre ceea ce ti s-ar potrivi, din punct de vedere astral? Citeste in continuare!

Cele mai periculoase zodii, după datele FBI

Cele mai periculoase zodii, după datele FBI

Zodia unei persoane spune multe despre infracțiunile pe care le va comite, potrivit specialiștilor. Câțiva experți au analizat dosarele celor mai periculoși criminali în serie prinși de FBI și au făcut un clasament al celor mai periculoase zodii.

articol de știri Citeste mai mult

Iata cel fel de barbat meriti in functie de zodie.

Berbec

Femeia Berbec are nevoie de un barbat intelectual. Ea este o fire independenta, iar barbatul de langa ea trebuie sa o inteleaga si sa o aprecieze, sa fie echilibrat, sa analizeze lucrurile inainte sa actioneze.

Taur

Femeia Taur are nevoie de un barbat care sa-i semene. Ea este pasionala si ambitioasa. De indata ce-si doreste ceva, si trece la treaba, si doreste ca si partenerul sa faca acelasi lucru. Pentru femeia Taur nu conteaza aspectul fizic, ci actiunea. Cu cat barbatul de langa ea este mai determinat, cu atat mai bine.

Gemeni

Femeia Gemeni are nevoie de un barbat direct, care sa nu foloseasca ocolisurile. Ea vrea sa incerce lucruri noi, sa plece in aventuri, sa rada si sa se distreze. De aceea, barbatul de langa ea trebuie sa fie independent, puternic si sa tina pasul cu ea.

FIECARE ZODIE ARE SECRETE! Afla care sunt ale partenerului tau!

FIECARE ZODIE ARE SECRETE! Afla care sunt ale partenerului tau!

Este parte a naturii umane sa ascunzi lucruri de altii, mai ales in situatiile in care acele informatii le-ar putea face rau. Totodata, este normal ca majoritatea oamenilor sa aiba o „parte secreta” pe care sa nu o impartaseasca cu alte persoane.

articol de știri Citeste mai mult