Poate ca ti-ai facut deja portretul-robot al barbatului visurilor tale. Ai cu siguranta o lista de calitati pe care trebuie sa le indeplineasca.

Vrei sa afli si ce spun astrologii despre ceea ce ti s-ar potrivi, din punct de vedere astral? Citeste in continuare!

Zodia de care să nu te îndrăgosteşti

Zodia de care să nu te îndrăgosteşti

Înainte de a începe să-ţi cauţi partenerul ideal ce-ar fi să te gândeşti şi la compatibilitatea astrologică? Căci, pentru fiecare zodie, există o „oaie neagră", semn zodiacal pe care ar trebui să-l evite.

articol de știri Citeste mai mult

Iata cel fel de barbat meriti in functie de zodie.

Berbec

Femeia Berbec are nevoie de un barbat intelectual. Ea este o fire independenta, iar barbatul de langa ea trebuie sa o inteleaga si sa o aprecieze, sa fie echilibrat, sa analizeze lucrurile inainte sa actioneze.

Taur

Femeia Taur are nevoie de un barbat care sa-i semene. Ea este pasionala si ambitioasa. De indata ce-si doreste ceva, si trece la treaba, si doreste ca si partenerul sa faca acelasi lucru. Pentru femeia Taur nu conteaza aspectul fizic, ci actiunea. Cu cat barbatul de langa ea este mai determinat, cu atat mai bine.

Gemeni

Femeia Gemeni are nevoie de un barbat direct, care sa nu foloseasca ocolisurile. Ea vrea sa incerce lucruri noi, sa plece in aventuri, sa rada si sa se distreze. De aceea, barbatul de langa ea trebuie sa fie independent, puternic si sa tina pasul cu ea.

Câte cumpene sentimentale ai în viață, în funcție de zodie

Câte cumpene sentimentale ai în viață, în funcție de zodie

Ştii deja că unele zodii nu sunt compatibile şi că astrele decid viitorul unui cuplu. Dar sigur nu ştiai că există zodii opuse şi că acestea se pot calcula destul de uşor, numărând până la şase. Vezi care îţi este zodia opusă în dragoste şi ce spun astrel

articol de știri Citeste mai mult