Ce fel de iubită ești, în funcție de zodie

Dacă ești curioasă ce au de spus astrele despre felul tău de a fi ca iubită, citește în continuare și află care este comportamentul tău, în funcție de zodie.

Cu ce zodii nu ar trebui să te întâlnești niciodată

Cu ce zodii nu ar trebui să te întâlnești niciodată

Înainte să intri într-o relație, s-ar putea ca astrele să îți fi pregătit deja pe cineva. Pentru a fi sigură că nu vei avea parte de experiențe neplăcute la prima întâlnire, e bine să știi cu cine nu te potrivești, în funcție de zodie.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec: Sinceră


Ești genul de persoană care nu suportă minciună și calitatea asta își pune amprenta pe toate laturile personalității tale! Poți să fii destul de capricioasă câteodată, iar partenerilor tăi le e greu să înțeleagă cum cineva atât de pragmatic își poate schimba starea de spirit de la un moment la altul, dar odată ce găsești pe cineva care te înțelege și te acceptă așa cum ești, mergi împreună cu el până la capătul pământului! Certurile cu tine sunt la un cu totul alt nivel! Cei care îți sunt aproape fac orice le stă în putință să nu înceapă o discuție în contradictoriu cu tine pentru că odată nervoasă, nu mai ții cont de limite.

Cum îți vei întâlni sufletul pereche: Vă întâlniți privirile și tensiunea sexuală e de nestăpânit! După o noapte de neuitat, rămâneți inseparabli.

Modelul tipic de despărțire: Într-o zi când el pur și simplu nu mai tace, realizezi că te-ai săturat de dramele lui. Întorci spatele și pur și simplu pleci.

Taur: Logică


Ești o persoană practică, iar viața ta amoroasă reflectă asta. În timp ce toată lumea se află în relații toxice sau fără viitor, tu nu a trebuit să îți faci niciodată griji în privința asta! De ce să te duci după tipul care te-a privit toată seară în club, când știi deja că unui coleg de muncă îi cam place de tine? Chiar nu îți place să îți asumi riscuri; sigur, cu colegul tău chimia lipsește cu desăvârșire, dar ți-a demonstrat că e interesat de tine invitându-te la întâlniri în ultimele câteva luni.

Experientele vietilor trecute si zodia ta actuala

Experientele vietilor trecute si zodia ta actuala

Despre reîncarnare vorbeşte filosofia orientală, dar o fac şi astrologii. Karma reprezintă experienţa trecută, dar şi bagajul cu care venim în această viaţă şi care ne poate ajuta sau nu. Karma negativă înseamnă tot ce am greşit sau n-am reuşit să îndepli

articol de știri Citeste mai mult

Cum îți vei întâlni sufletul pereche: Cel mai probabil a insistat îndeajuns de mult încât te-a convins.

Modelul tipic de despărțire: După un an și jumătate de relație plictisitoare ai ajuns la concluzia că nu e pentru tine – concluzie trasă după ce ai întocmit o lista cu elemente pro și contra timp de 5 luni, desigur.

Gemeni: Aventuroasă


Modul tău lipsit de griji de a-ți trăi viața te face să pari foarte interesantă și seducătoare pentru parteneri, motiv pentru care majoritatea relațiilor tale au început platonic. Ești foarte distractivă ca iubită pentru că mereu ai idei inedite de întâlniri. Mini golf? Sigur! Festival de film la care cel mai probabil vor fi doar persoane în vârstă? Cum să nu! Pari extrem de încrezătoare, chiar dacă nu te simți astfel; motiv pentru care emoțiile tale sunt percepute adesea drept sarcasm. Chiar dacă partenerii adoră creativitatea și natura ta aventuroasă, indecisivitatea ta îi poate scoate din minți!

Cum îți vei întâlni sufletul pereche: Vă învârtiți în aceleași cercuri de prieteni de ani buni, așa că într-o zi te lovește – el e sufletul tău pereche! Îi sugerezi să ieșiți la o întâlnire și apoi totul vine de la sine!

Modelul tipic de despărțire: El vrea să vă mutați împreună iar tu pur și simplu nu te poți decide dacă vrei să faci asta sau nu. După ce te gândești câteva zile și te consulți cu 18 dintre cele mai apropiate prietene, realizezi că nici măcar nu îți plăcea atât de mult de el.