Ce femeie ai fost într-o viață anterioară în funcție de data nașterii

În viața oricărei persoane există anumite momente de revelație, în care apar amintiri care nu le aparțin. Deși nu avem nicio explicație logică, acest lucru ne face să ne gândim dacă nu cumva sunt clipe pe care le-am trăit într-o altă viață și care au rămas adânc păstrate în conștiința spiritului nostru.

Horoscopul Vieții de Apoi: ce te așteaptă după moarte

Horoscopul Vieții de Apoi: ce te așteaptă după moarte

Indiferent de credințele noastre, ne place să considerăm că moartea nu e capătul drumului , ci un nou început. Nu te teme, însă, azi nu vom discuta despre orientarea religioasă și nici nu vom aborda concepte filosofice dificile, ci te provocăm să privești

articol de știri Citeste mai mult

În cazul în care și tu crezi în existența vieții anterioare, află că data nașterii poate avea o influență decisivă asupra acestui aspect. Ești curioasă ce ai fost într-o altă viață în funcție de data nașterii? Află mai jos!

Iată ce femeie ai fost într-o viață anterioară, în funcție de data nașterii!


Ianuarie – Regină puternică

Tăria de caracter și firea autoritară îi fac pe cei din jurul tău să se întrebe dacă nu cumva ai fost un fel de tirană într-o viață anterioară. Ești o persoană corectă, care îi poate coordona pe ceilalți extrem de eficient și care are mereu grijă ca toată lumea să fie mulțumită. Acestea sunt de fapt trăsăturile pe care le-ai moștenit dintr-o viață anterioară, de când erai o regină puternică, care a adus glorie și prosperitate imperiului pe care l-a condus.

Februarie – Patroana unui orfelinat de copii

Caldă, deschisă și cu un suflet mare – așa te-ar descrie apropiații. Îți plac copiii la nebunie, iar animalele pur și simplu le adori! Sensibilitatea ta și dorința de a face din această lume una mai bună te-au determinat să înființezi într-o viață anterioară propriul orfelinat. Ai luptat pentru o cauză nobilă, iar acest lucru a adus aprecierea întregului oraș în care ai trăit. Ai fost o persoană respectată, despre care toată lumea vorbea la acea vreme ca fiind „mama tuturor copiilor”.

Cat noroc, cat ghinion ai in functie de zodie

Cat noroc, cat ghinion ai in functie de zodie

Sub orice semn astral ne-am fi nascut, exista lucruri care ne fac traiul mai bland si altele care, dimpotriva, ne pun numai piedici. Afla, in functie de zodia ta care sunt acele lucruri si stituatii care iti poarta noroc si care sunt cele care te dezavant

articol de știri Citeste mai mult

Martie – Bucătăreasa regelui

Atunci când pășești în bucătărie, toată lumea stă cu sufletul la gură pentru a vedea ce preparate spectaculoase vei pregăti. Prietenii te iubesc la nebunie, iar membrii familiei se consideră mai mult decât norocoși. Ei bine, aceste abilități excelente de bucătar le-ai căpătat încă de pe vremea când erai bucătăreasa unui rege important și pe care l-ai servit până la sfârșitul vieții.