Aprilie – Amanta unui prinț moștenitor

Ești o femeie elegantă, stilată, mereu îmbrăcată după ultimele tendințe. Îți place să ai grijă de tine și să îți pui în evidență trăsăturile. Iubești sentimentul care îți înflorește în suflet atunci când toată lumea te admiră și bărbații încep să suspine atunci când te văd. Într-o viață anterioară, această frumusețe fizică te-a ajutat să fii amanta oficială a unui prinț moștenitor, care a atras multă invidie din partea familiei regale și a întregii populații feminine.

Mai – Soția unui om politic important

Inteligența ta, dar și aspectul fizic, au fost principalele atuuri care te-au ajutat să câștigi inima unui om politic influent. Deși la acea vreme femeile nu aveau drepturi politice, tu ai reușit să strecori în mintea soțului tău idei importante, care au ajutat la schimbarea acestei lumi.

5 femei din zodiac care gândesc ca un bărbat

5 femei din zodiac care gândesc ca un bărbat

Femeile sunt femei, iar bărbații sunt bărbați, ar spune unii.

articol de știri Citeste mai mult

Iunie – Dansatoare iubită

Într-o viață interioară, ai fost o dansatoare cunoscută, care îi vrăjea pe cei din jur cu stilul unic, dar și cu pasiunea pe care o emana în timpul spectacolelor sale. Frumusețea fizică te-a ajutat în acest sens și te-a făcut să ai foarte mulți admiratori. Ai fost curtată de cele mai grele nume din industria muzicală de la acea vreme, dar și de oameni politici.