Iulie – Mama unui rege cunoscut

O persoană caldă și inteligentă, dar și o mamă extraordinară – cam așa te-ar descrie cei care te-au cunoscut în viața ta anterioară. Deși nu ți-ai fi putut imagina niciodată că vei trăi la palat, calitățile tale spirituale au fermecat un rege, cu care ai avut o poveste de dragoste foarte frumoasă. Acesta a fost răpus de o boală rară în tinerețe, iar tu ai rămas o regină singură, care și-a dedicat toată viața creșterii unui rege important.

August – Jurnalistă de succes

Dorința ta de a oferi informații corecte celor din jur, dar și spiritul civic te-au făcut să îți alegi o carieră neobișnuită pentru o femeie la acea vreme. Te-ai luptat din răsputeri pentru a te impune în această lume dominată de bărbați. Ai luptat pentru drepturile femeilor și ai fost o activistă celebră, care a reușit să își facă părerea cunoscută.

Horoscopul dragostei: Cum iti gasesti sufletul pereche?

Horoscopul dragostei: Cum iti gasesti sufletul pereche?

Acumularea neimplinirilor karmice poate fi evitata usor daca incerci sa afli in ce zodie s-a nascut sufletul tau pereche si care sunt semnele zodiacale alaturi de care nu vei gasi niciodata fericirea.

articol de știri Citeste mai mult

Septembrie – Prințesă adorată

Ai fost fiica cea mare a unui rege puternic. Acest lucru te-a făcut să îți dorești să fii exact ca tatăl tău și să conduci regatul înțelept. Deși fratele tău este cel care a moștenit tronul, ai avut posibilitatea de a-l ghida în deciziile lui, dar și de a te asigura că imperiul tatălui vostru este pe mâini bune. Toată lumea te-a iubit și te-a apreciat, îndeosebi datorită corectitudinii tale.