Iulie – Mama unui rege cunoscut

O persoană caldă și inteligentă, dar și o mamă extraordinară – cam așa te-ar descrie cei care te-au cunoscut în viața ta anterioară. Deși nu ți-ai fi putut imagina niciodată că vei trăi la palat, calitățile tale spirituale au fermecat un rege, cu care ai avut o poveste de dragoste foarte frumoasă. Acesta a fost răpus de o boală rară în tinerețe, iar tu ai rămas o regină singură, care și-a dedicat toată viața creșterii unui rege important.

August – Jurnalistă de succes

Dorința ta de a oferi informații corecte celor din jur, dar și spiritul civic te-au făcut să îți alegi o carieră neobișnuită pentru o femeie la acea vreme. Te-ai luptat din răsputeri pentru a te impune în această lume dominată de bărbați. Ai luptat pentru drepturile femeilor și ai fost o activistă celebră, care a reușit să își facă părerea cunoscută.

Horoscopul indian îți oferă informații prețioase despre tine. Tu știi ce zodie ești?

Horoscopul indian îți oferă informații prețioase despre tine. Tu știi ce zodie ești?

Horoscopul indian este diferit de cel european prin faptul că este alcătuit din mai multe semne, mai exact din 36 de decade. Altfel spus, fiecărei perioade de zece zile din an îi corespunde o anumită zodie. Mai mult, acesta nu are drept scop să ghicească

articol de știri Citeste mai mult

Septembrie – Prințesă adorată

Ai fost fiica cea mare a unui rege puternic. Acest lucru te-a făcut să îți dorești să fii exact ca tatăl tău și să conduci regatul înțelept. Deși fratele tău este cel care a moștenit tronul, ai avut posibilitatea de a-l ghida în deciziile lui, dar și de a te asigura că imperiul tatălui vostru este pe mâini bune. Toată lumea te-a iubit și te-a apreciat, îndeosebi datorită corectitudinii tale.