Octombrie – Femeie politician

Ești o femeie corectă, căreia îi place să aducă mereu echilibrul în viața celor din jur. Într-o viață anterioară, ai fost un politician cunoscut, care a luptat pentru drepturile femeilor, dar și pentru schimbarea sistemului de învățământ. Deși acest lucru ți-a adus mulți dușmani, vocea ta a avut ecou.

Noiembrie – Prostituată influentă

Deși astăzi acest cuvânt poate stârni dezgust, în trecut prostituatele erau femei apreciate de cei mai puternici oameni ai lumii. Ai fost o prostituată care a avut relații cu unele dintre cele mai cunoscute personalități ale acelei perioade, care a putut influența deciziile lor. Deși toți te-au blamat, puțini au știut de rolul important pe care l-ai avut în schimbarea lumii.

Trucuri de seductie cu efect garantat. Ce slabiciuni au barbatii in amor in functie de zodia lor

Trucuri de seductie cu efect garantat. Ce slabiciuni au barbatii in amor in functie de zodia lor

Ai pus ochii pe el, dar nu stii cum sa ii atragi atentia. Ei bine, avem sfatul perfect pentru tine: in functie de zodie, fiecare barbat se simte atras de ceva. Afla de ce anume, foloseste-ti cunostintele in avantajul tau si cucereste-l in doi pasi si trei

articol de știri Citeste mai mult

Decembrie – Cântăreață renumită

Afinitățile față de muzică pe care le ai în prezent sunt de fapt calități din viața ta anterioară. Ai fost o cântăreață renumită, care a vrăjit întreaga lume și care a vindecat suflete cu vocea ei extraordinară. Ai avut foarte mulți fani și ai cântat pentru regi, președinți și alte persoane importante. Totuși, talentul tău te-a împiedicat să îți găsești perechea și să ai o viață de familie fericită.

Tu ce ai fost într-o viață anterioară?

sursa:

 

Manii, în funcţie de zodie

Manii, în funcţie de zodie

Se spune că fiecare om are unele fixaţii, influențate de semnul astral sub care s-a născut. Deprinderile bizare pot fi amuzante sau pot intriga – dar, în anumite situații, ajung chiar să fie periculoase.

articol de știri Citeste mai mult