Octombrie – Femeie politician

Ești o femeie corectă, căreia îi place să aducă mereu echilibrul în viața celor din jur. Într-o viață anterioară, ai fost un politician cunoscut, care a luptat pentru drepturile femeilor, dar și pentru schimbarea sistemului de învățământ. Deși acest lucru ți-a adus mulți dușmani, vocea ta a avut ecou.

Noiembrie – Prostituată influentă

Deși astăzi acest cuvânt poate stârni dezgust, în trecut prostituatele erau femei apreciate de cei mai puternici oameni ai lumii. Ai fost o prostituată care a avut relații cu unele dintre cele mai cunoscute personalități ale acelei perioade, care a putut influența deciziile lor. Deși toți te-au blamat, puțini au știut de rolul important pe care l-ai avut în schimbarea lumii.

Învață să recunoști ce zodie are un om înainte să îl întrebi

Învață să recunoști ce zodie are un om înainte să îl întrebi

Îți place de cineva fără ca persoana respectivă să știe și acum vrei să afli ce zodie e? Îți vom prezenta, în materialul care urmează, cum să recunoști ce zodie are un om înainte să îl întrebi.

articol de știri Citeste mai mult

Decembrie – Cântăreață renumită

Afinitățile față de muzică pe care le ai în prezent sunt de fapt calități din viața ta anterioară. Ai fost o cântăreață renumită, care a vrăjit întreaga lume și care a vindecat suflete cu vocea ei extraordinară. Ai avut foarte mulți fani și ai cântat pentru regi, președinți și alte persoane importante. Totuși, talentul tău te-a împiedicat să îți găsești perechea și să ai o viață de familie fericită.

Tu ce ai fost într-o viață anterioară?

sursa:

 

Zodiacul japonez îți spune ce personalitate ai

Zodiacul japonez îți spune ce personalitate ai

Un zodiac care datează din secolul I î.Hr, dar care a devenit cunoscut în secolul al XV –lea, îți spune ce fel de personalitate ai. Spre deosebire de cel European, acesta are 11 zodii.

articol de știri Citeste mai mult