Octombrie – Femeie politician

Ești o femeie corectă, căreia îi place să aducă mereu echilibrul în viața celor din jur. Într-o viață anterioară, ai fost un politician cunoscut, care a luptat pentru drepturile femeilor, dar și pentru schimbarea sistemului de învățământ. Deși acest lucru ți-a adus mulți dușmani, vocea ta a avut ecou.

Noiembrie – Prostituată influentă

Deși astăzi acest cuvânt poate stârni dezgust, în trecut prostituatele erau femei apreciate de cei mai puternici oameni ai lumii. Ai fost o prostituată care a avut relații cu unele dintre cele mai cunoscute personalități ale acelei perioade, care a putut influența deciziile lor. Deși toți te-au blamat, puțini au știut de rolul important pe care l-ai avut în schimbarea lumii.

Horoscop mitologic din Grecia Antică: Ce zeu sau zeiță te reprezintă, în funcție de zodie

Horoscop mitologic din Grecia Antică: Ce zeu sau zeiță te reprezintă, în funcție de zodie

În Grecia Antică, horoscopul era determinat de zeități, fiecare zodie fiind reprezentată de unul dintre cei 12 zei ai Olimpului. Citeşte întreaga ştire: Horoscop mitologic din Grecia Antică: Ce zeu sau zeiță te reprezintă, în funcție de zodie

articol de știri Citeste mai mult

Decembrie – Cântăreață renumită

Afinitățile față de muzică pe care le ai în prezent sunt de fapt calități din viața ta anterioară. Ai fost o cântăreață renumită, care a vrăjit întreaga lume și care a vindecat suflete cu vocea ei extraordinară. Ai avut foarte mulți fani și ai cântat pentru regi, președinți și alte persoane importante. Totuși, talentul tău te-a împiedicat să îți găsești perechea și să ai o viață de familie fericită.

Tu ce ai fost într-o viață anterioară?

sursa:

 

Cât de mult minți în funcție de zodie

Cât de mult minți în funcție de zodie

Caracteristicile fiecărui semn zodiacal sunt specifice, ele fiind cele care ne ajută să-i înțelegem mai bine pe cei din jur. Unii nativi mint mai mult, alții mai puțin. Vezi din ce categorie faci și tu parte, în funcție de zodie.

articol de știri Citeste mai mult