Ce fobii ai în funcţie de zodie

Toţi avem fobii, de fapt nu am întâlnit pe nimeni care să nu aibă măcar o fobie ascunsă, dacă nu acceptată, asumată cu demnitate.

Horoscop. Partenerul IDEAL în funcție de VÂRSTĂ și ZODIE

Pe toţi ne sperie ceva de moarte, toţi avem o otravă care ne înspăimântă sufletul şi mintea.

Semnul zodiacal îţi poate spune ce fobii ai sau au cei din jur:

1. Berbec

Cel mai activ dintre toate semnele zodiacale, Berbecul are o mare fobie: aceea de a stagna, de a sta, de a deveni inactiv. Îşi găseşte rostul doar atunci când ajută, când se implică, când devine pionier într-un domeniu, iar dacă nu ar mai face asta ar simţi că moare.

Aşadar, teama cea mia mare a unui Berbec este de a nu putea să îşi mai asume responsabilităţi, de a nu mai avea curaj.

Care e obsesia zodiei tale?

Care e obsesia zodiei tale?

Stim cu totii cum sta treaba cu zodiile: unele caracteristici ti se potrivesc, altele nu. Dar esti de acord cu faptul ca fiecare om are obsesiile lui, nu? O fixatie, ceva mai sau mai putin distructiv de care nu poate scapa. Tu stii care e obsesia ta? Pent

articol de știri Citeste mai mult

2. Taur

Nativii din Taur sunt ceva mai letargici pentru că iubesc confortul şi luxul atât de mult încât poate duce la lene.

De aceea, Taurii se panichează în faţa schimbărilor, trăiesc cu teama de a trăi dintr-o dată altfel decât au organizat ei.

3. Gemeni

Fugari, nestatornici, Gemenii sunt foarte inteligenţi, dar aproape incapabili de a lua decizii. Asta e fobia lor cea mai mare – să nu cumva să ia decizii proaste.

O altă teamă a acestor nativi este legată de dorinţa lor de a face mai multe lucruri şi de a fi mereu în schumbare – lor le e teamă să trăiască doar după o singură coordonată, banală, monotonă.