Ce fobii ai în funcţie de zodie

Toţi avem fobii, de fapt nu am întâlnit pe nimeni care să nu aibă măcar o fobie ascunsă, dacă nu acceptată, asumată cu demnitate.

Cum recunoști un infidel, în funcție de zodie

Cum recunoști un infidel, în funcție de zodie

Cea mai bună cale ca tu să recunoști un bărbat infidel este aceea să fii atentă cum se comportă el încă de la începutul relației.

articol de știri Citeste mai mult

Pe toţi ne sperie ceva de moarte, toţi avem o otravă care ne înspăimântă sufletul şi mintea.

Semnul zodiacal îţi poate spune ce fobii ai sau au cei din jur:

1. Berbec

Cel mai activ dintre toate semnele zodiacale, Berbecul are o mare fobie: aceea de a stagna, de a sta, de a deveni inactiv. Îşi găseşte rostul doar atunci când ajută, când se implică, când devine pionier într-un domeniu, iar dacă nu ar mai face asta ar simţi că moare.

Aşadar, teama cea mia mare a unui Berbec este de a nu putea să îşi mai asume responsabilităţi, de a nu mai avea curaj.

Zodiile celor mai periculosi criminali si ucigasi in serie, conform FBI

Zodiile celor mai periculosi criminali si ucigasi in serie, conform FBI

Fiecare nativ, in functie de astrele si de elementele care ii guverneaza semnul, se manifesta intr-un mod diferit atunci cand este furios. Unii sunt tacuti si isi fac pe ascuns un plan de razbunare, in vreme ce altii actioneaza pe moment, sub presiunea ne

articol de știri Citeste mai mult

2. Taur

Nativii din Taur sunt ceva mai letargici pentru că iubesc confortul şi luxul atât de mult încât poate duce la lene.

De aceea, Taurii se panichează în faţa schimbărilor, trăiesc cu teama de a trăi dintr-o dată altfel decât au organizat ei.

3. Gemeni

Fugari, nestatornici, Gemenii sunt foarte inteligenţi, dar aproape incapabili de a lua decizii. Asta e fobia lor cea mai mare – să nu cumva să ia decizii proaste.

O altă teamă a acestor nativi este legată de dorinţa lor de a face mai multe lucruri şi de a fi mereu în schumbare – lor le e teamă să trăiască doar după o singură coordonată, banală, monotonă.