Ce fobii ai în funcţie de zodie

Toţi avem fobii, de fapt nu am întâlnit pe nimeni care să nu aibă măcar o fobie ascunsă, dacă nu acceptată, asumată cu demnitate.

Ce înseamnă fericirea pentru fiecare zodie

Ce înseamnă fericirea pentru fiecare zodie

Când vine vorba de fericire, fiecare zodie se manifestă în mod diferit. Iar atunci când ești nefericită, te poți simți rău, mai ales dacă persoanele dragi nu sunt alături de tine. Nu te poți preface atunci când nu ești fericită și nici nu ar trebui să fac

articol de știri Citeste mai mult

Pe toţi ne sperie ceva de moarte, toţi avem o otravă care ne înspăimântă sufletul şi mintea.

Semnul zodiacal îţi poate spune ce fobii ai sau au cei din jur:

1. Berbec

Cel mai activ dintre toate semnele zodiacale, Berbecul are o mare fobie: aceea de a stagna, de a sta, de a deveni inactiv. Îşi găseşte rostul doar atunci când ajută, când se implică, când devine pionier într-un domeniu, iar dacă nu ar mai face asta ar simţi că moare.

Aşadar, teama cea mia mare a unui Berbec este de a nu putea să îşi mai asume responsabilităţi, de a nu mai avea curaj.

Astrologie: Cele mai puternice trasaturi ale tale conform...

Astrologie: Cele mai puternice trasaturi ale tale conform...

Zodiacul european este cel pe care-l stim dintotdeauna si consideram ca ne reprezinta. Dar te poti regasi, surprinzator, intr-o masura egala (sau chiar mai mare) in caracteristicile zodiei chinezesti care corespunde anului nasterii tale. Vezi in continuar

articol de știri Citeste mai mult

2. Taur

Nativii din Taur sunt ceva mai letargici pentru că iubesc confortul şi luxul atât de mult încât poate duce la lene.

De aceea, Taurii se panichează în faţa schimbărilor, trăiesc cu teama de a trăi dintr-o dată altfel decât au organizat ei.

3. Gemeni

Fugari, nestatornici, Gemenii sunt foarte inteligenţi, dar aproape incapabili de a lua decizii. Asta e fobia lor cea mai mare – să nu cumva să ia decizii proaste.

O altă teamă a acestor nativi este legată de dorinţa lor de a face mai multe lucruri şi de a fi mereu în schumbare – lor le e teamă să trăiască doar după o singură coordonată, banală, monotonă.