Ce frici ne caracterizează în funcţie de zodie?

Frica este un sentiment care ne ajută să conştientizăm mai bine pericolele şi să ne cunoaştem slăbiciunile. Aceasta poate să fie mai accentuată la unii şi mai mică la alţii şi poate să fie declanşată de diverşi factori, de la om la om. Conform astrologilor, se pare că horoscopul zodiei poate să spună care sunt fricile caracteristice fiecărui nativ în parte. Iată, aşadar, ce scrie în zodiac despre ceea ce ne face să tremurăm şi ce caracterizează fiecare zodie în parte.

Ce fobii ai în funcţie de zodie

Ce fobii ai în funcţie de zodie

Toţi avem fobii, de fapt nu am întâlnit pe nimeni care să nu aibă măcar o fobie ascunsă, dacă nu acceptată, asumată cu demnitate. Pe toţi ne sperie ceva de moarte, toţi avem o otravă care ne înspăimântă sufletul şi mintea. Semnul zodiacal îţi poate

articol de știri Citeste mai mult

Ce frici caracterizează berbecul?

Berbecul este o zodie temerară, care se aruncă în orice provocare cu capul înainte. Cea mai mare frică a acestei zodii vine tocmai datorită situaţiilor riscante în care s-a pus de-a lungul timpului: îi este frică de a nu simţi frică. De regulă, teamă este o pavăză pentru primejdii, iar lipsa ei poate duce la adevărate dezastre.

De ce îi este teamă taurului?

Taurul este una dintre zodiile care iubeşte să fie în centrul atenţiei. Orice taur este înconjurat de prieteni, are mereu activităţi interesante şi se simte fericit doar atunci când are cu cine să împartă momentele plăcute. Tocmai de aceea, cea mai mare frică pe care o găsim în sufletul taurului este de a fi considerat plictisitor. Un nativ al acestei zodii ar da orice să nu fie singur, fără niciun prieten.

Temerile nativului Gemeni

Orice horoscop va dezvălui anumite vulnerabilităţi pentru gemeni. Aceasta zodie se caracterizează printr-o sensibilitate foarte mare, ceea ce stârneşte şi cea mai mare frică pe care o are. Astfel, aproape orice nativ din gemeni se teme că îşi va dezvălui sensibilitatea în faţa altor oameni şi că aceştia vor profita de ea.