Ce har ai, în funcție de zodie

Sunt numeroși oameni în jurul nostru, poate chiar și noi înșine, care au un har, un dar aparte pe care rar îl mai posedă și altcineva. Iată care sunt acestea, în funcție de zodie!

Cat de rele sunt femeile, in functie de zodie

Cat de rele sunt femeile, in functie de zodie

Exista o vorba din strabuni care spune ca “femeile sunt rele”, dovedita de multe ori. Sa fim sincere, este clar ca o femeie poate fi cu adevarat malitioasa daca are un motiv destul de puternic sau daca ii face placere. Insa nu toate femeile sunt rele in e

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Harul vostru este înțelepciunea ieșită din comun. Sunteți foarte calmi în orice împrejurare și mereu știți exact ce sfaturi să dați persoanelor din jur. De aceea, atât rudele, cât și prietenii apelează la voi atunci când au o problemă. Știți cum să vorbiți cu ei, cum să îi încurajați și ce cuvinte să folosiți. Este un dar pe care nu-l are oricine și vă asigură admirația celor din jur.

Taur


S-ar putea spune că aveți un har în ceea ce privește afacerile. Sunteți extrem de inteligenți și „mirosiți” imediat o oportunitate nouă și bună de a face bani. Vă merge totul strună în sfera profesională și niciodată nu dați greș când investiți într-o afacere nouă. Acest lucru stârnește multe invidii în jurul vostru însă nu vă afectează cu nimic. Aveți un talent aparte în această sferă și profitați de el la maximum.

Gemeni


La voi, harul se bazează pe artă. Fie că este vorba de pictură, actorie sau alte lucruri de acest gen, aveți în sânge această înclinație spre frumos. Folosiți talentul pe care îl posedați la superlativ, iar acest lucru se vede în orice iese din mâinile voastre. Este posibil chiar să vă deschideți o galerie de artă, să jucați în piese de teatru sau în filme. Faceți totul cu pasiune, iar roadele nu vor întârzia să apară!