Ce îi intimidează pe alţii la tine în funcţie de zodie

Cu siguranţă ai trăit acel moment în care o persoană din preajma ta s-a simţit intimidată de o vorbă, o situaţie sau chiar de simpla ta prezenţă. Află cum reuşeşti să îi intimidezi pe ceilalţi în funcţie de zodia în care te-ai născut.

Relatiile intre zodii – Caracteristici si compatibilitati

Relatiile intre zodii – Caracteristici si compatibilitati

Buna intelegere si respectul reciproc sunt ingredientele de baza ale unei relatii reusite. Uneori, insa, poate ai impresia ca disputele aparute in cuplu nu se pot rezolva, indiferent cat efort ai depune. Astrologii sunt de parere ca aceste neplaceri sunt

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Cea mai importantă calitate cu care reuşeşti să îi intimidezi pe ceilalţi stă sub semnul acţiunii. Tu eşti genul de persoană care întotdeauna are iniţiativă şi ştie să rezolve orice situaţie. Eşti în stare de orice pentru a-ţi atinge obiectivele.

Taur


Să nu încerce nimeni vreodată să te schimbe,căci tu eşti omul cu concepţii bine înrădăcinate. Cu mentalitatea ta,reuşeşti cu uşurinţă să îi intimidezi până şi pe cei mai de temut adversari,

Gemeni


Cu ajutorul personalităţii tale duale,reuşeşti întotdeauna să îi surprinzi pe ceilalţi şi să îi intimidezi deopotrivă. Nimeni nu ştie la ce să se aştepte din partea ta,căci eşti o persoană născută sub semnul neprevăzutului. Uneori,poţi fi extrem de periculoasă.