Rac


Rar vei vedea un Rac care prefera sa petreaca o noapte in club in locul unei seri petrecute pe canapea, alaturi de o carte sau un serial. Tie iti place confortul propriei locuinte, iar asta ar fi putea deveni enervant pentru partenerul tau, mai ales daca lui ii place sa mearga si la petreceri din cand in cand.

Un alt lucru care il enerveaza pe partenerul tau este faptul ca tu nu uiti niciodata nimic. Desi, pe moment, pare ca poti trece peste o cearta, ai grija mereu sa ii reamintesti cand greseste ceva.

Din tainele zodiacului egiptean

Din tainele zodiacului egiptean

Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

articol de știri Citeste mai mult

Leu


Leii nu gresesc niciodata sau cel putin asta crezi tu. Partenerul tau si probabil si restul prietenilor s-ar putea sa nu fie de acord cu atitudinea ta. Intotdeauna trebuie sa fie vorba despre tine, asadar nu exista cina la care sa nu amintesti cat de bine faci tu totul.

Intri in conflicte destul de usor cu cei din jur, insa este imposibil ca tu sa nu ai dreptate. Intotdeauna ii faci pe ceilalti sa fie de acord cu tine.

Fecioara


Partenerul tau stia ca iti place ordinea, insa obsesia ta pentru aranjarea fiecarui lucru la locul lui poate fi deranjanta. In plus, Fecioarele sunt atat de tacute, incat nici nu stii daca sunt suparate pentru ceva sau pur si simplu nu au dispozitia necesara sa vorbeasa cu tine.

Atitudinea acestei zodii nu este intocmai amuzanta, insa ai suficiente calitati, asadar partenerul tau va trece si peste aceasta trasatura.

Horoscop: Cum isi ruineaza viata fiecare zodie

Horoscop: Cum isi ruineaza viata fiecare zodie

Fiecare zodie a Horoscopului este caracterizata de anumite trasaturi care, daca nu sunt constientizate, ajung sa isi puna amprenta asupra vietilor noastre in moduri… nu tocmai placute.

articol de știri Citeste mai mult