Balanta


Balantele stiu cum sa obtina tot ceea ce isi doresc, insa urasc confruntarea. Prefera sa isi ascunda problemele si sa le ignore, considerand ca vor trece de la sine. In plus, la fiecare cearta, vei reusi sa il convingi pe partenerul tau ca el a gresit, gratie tehnicilor tale.

O Balanta te poate enerva oricand, insa te poate face la fel de usor fericit, iar partenerul tau stie acest lucru.

Afla care sunt aptitudinile zodiei tale!

Afla care sunt aptitudinile zodiei tale!

Te-ai gandit vreodata ca ai putea sa iti folosesti aptitudinile pe care ti le confera zodia ta pentru a trece cu succes un interviu de angajare? Mayra ti-a pregatit un ghid pentru a avea rezultatele dorite, folosindu-te de abilitatile specifice zodiei tal

articol de știri Citeste mai mult

Scorpion


Scorpionii stiu in orice moment ce gandesti si se folosesc de acest lucru pentru a descoperi daca ai mintit. Acest lucru il poate enerva cateodata pe partenerul tau, deoarece el simte ca il supui unor teste.

Daca se intampla sa ai dreptate si sa afli ca ti-a ascuns ceva, incerci sa fii indiferenta si sa te departezi de acesta, fara sa te gandesti la intreaga relatie.

Sagetator


Sagetatorului ii place sa povesteasca. Tu stii cum sa spui cele mai amuzante intamplari, insa amintirile tale contin intotdeauna si putina fictiune. Tototdata, tie iti place sa te distrezi, insa acest lucru s-ar putea sa nu fie intocmai pe placul partenerului tau, care probabil ar prefera din cand in cand sa petreceti o seara linistita impreuna.