Capricorn


Nimic nu este mai important pentru tine decat locul tau de munca. Intotdeauna incerci sa lucrezi mai mult decat ti se cere si iti place sa fii laudata pentru acest lucru. Din pacate, timpul tau liber este redus, iar acest lucru poate fi deranjant pentru partenerul tau, care si-ar dori sa stati mai mult timp impreuna.

Pentru tine insa, acest lucru nu este la fel de important si din aceasta cauza exista o multime de conflicte minore.

Care este teama care te domina in functie de zodie

Care este teama care te domina in functie de zodie

Fiecare semn zodiacal este dominat de o anumita frica. Sau cel putin asta sustin astrologii. Nu este vorba despre fobii clasice, precum frica de intuneric sau cea de inaltime, ci despre senimentele de teama care se nasc in sufletul nativilor in functie de

articol de știri Citeste mai mult

Varsator


Varsatorii sunt printre cele mai dure zodii si asta deoarece reusesc sa treaca peste orice obstacol, fara a se emotiona. Nimic nu te poate face sa clachezi, iar asta demonstreaza firea ta puternica. Cu toate acestea, desi reusesti sa iti pastrezi calmul in aproape orice situatie, cand vine vorba de anumite subiecte de conversatie, lucrurile se schimba.

Partenerul tau nu ar trebui niciodata sa vorbeasca despre politica cu tine, deoarece iti sustii foarte ferm convigerile.

Pesti


Pestii sunt in general persoane romantice, visatoare, iar acest lucru, desi pare a fi o calitate, poate fi si un defect. Partenerul tau si-ar dori probabil ca in unele situatii sa fii mai matura si mai serioasa. In plus, pare ca niciodata nu iti amintesti ce spui si o intamplare povestita de tine va avea trei finaluri diferite.

sursa:

Horoscop: Cat de mult te influenteaza trecutul?