Capricorn


Nimic nu este mai important pentru tine decat locul tau de munca. Intotdeauna incerci sa lucrezi mai mult decat ti se cere si iti place sa fii laudata pentru acest lucru. Din pacate, timpul tau liber este redus, iar acest lucru poate fi deranjant pentru partenerul tau, care si-ar dori sa stati mai mult timp impreuna.

Pentru tine insa, acest lucru nu este la fel de important si din aceasta cauza exista o multime de conflicte minore.

De ce te invidiază oamenii în funcţie de zodie

De ce te invidiază oamenii în funcţie de zodie

Peștii sunt invidiați din cauza imaginației lor, nativii zodiei Scorpion sunt invidiați de ceilalți oameni pentru sexualitatea pe care o emană, iar Berbecii sunt invidiați pentru îndârjirea lor.

articol de știri Citeste mai mult

Varsator


Varsatorii sunt printre cele mai dure zodii si asta deoarece reusesc sa treaca peste orice obstacol, fara a se emotiona. Nimic nu te poate face sa clachezi, iar asta demonstreaza firea ta puternica. Cu toate acestea, desi reusesti sa iti pastrezi calmul in aproape orice situatie, cand vine vorba de anumite subiecte de conversatie, lucrurile se schimba.

Partenerul tau nu ar trebui niciodata sa vorbeasca despre politica cu tine, deoarece iti sustii foarte ferm convigerile.

Pesti


Pestii sunt in general persoane romantice, visatoare, iar acest lucru, desi pare a fi o calitate, poate fi si un defect. Partenerul tau si-ar dori probabil ca in unele situatii sa fii mai matura si mai serioasa. In plus, pare ca niciodata nu iti amintesti ce spui si o intamplare povestita de tine va avea trei finaluri diferite.

sursa:

Ce dragoste meriţi în funcţie de zodie?

Ce dragoste meriţi în funcţie de zodie?

Fiecare semn zodiacal îşi manifestă dragostea în mod diferit. În timp ce unii sunt mai pasionali, alţii sunt mai timizi şi preferă să nu îşi arate sentimentele de la prima întâlnire. În fond, nu contează cum îţi exprimi afecţiunea faţă de partener, dacă o

articol de știri Citeste mai mult