Fiecare semn zodiacal are darurile si virtutile sale speciale, asa cum are si punctele sale slabe. Arta astrologiei consta, printre multe alte beneficii, si in a te ajuta sa iti descoperi toate acele calitati pe care le ai urmare a influentei zodiei in care era Soarele cand te-ai nascut si care devine zodia ta pe toata durata vietii.

Facem uneori greseala de a vedea oamenii in alb si negru.
 

5 femei din zodiac care gândesc ca un bărbat

5 femei din zodiac care gândesc ca un bărbat

Femeile sunt femei, iar bărbații sunt bărbați, ar spune unii.

articol de știri Citeste mai mult

Dar este bine sa ne reamintim ca frumusetea vietii consta tocmai in complexitatea ei. Viata nu e facuta din alb si negru ci din multe nuante de gri.

Tu esti constient care iti sunt punctele forte pentru care lumea te indrageste si iti cauta compania ? Daca da, stii cum sa procedezi ca sa nu exagerezi cu aceasta calitate?

 

Iata care sunt cele mai incantatoare caracteristici ale tale in functie de zodia ta.
 

Ce dorințe secrete au bărbații din zodiac. Iată ce vor de la partenerele lor!

Ce dorințe secrete au bărbații din zodiac. Iată ce vor de la partenerele lor!

Surprizele cele mai plăcute și cele mai frumoase nu sunt nici scumpe, nici spectaculoase! Iubirea se împărtășește cu gesturi simple și firești. Iată ce dorințe secrete au bărbații și ce vor de la partenerele lor de viață.

articol de știri Citeste mai mult

Ai grija totusi: moderatia este cheia chiar si aici! Prea mult dintr-un lucru bun le poate face rau altora, daca exagerezi oferind acea calitate lumii.

De exemplu, pentru multa lume, o persoana orientata spre curatenie si vrednicie este o comoara la casa omului. O apreciezi, o stimezi, o iubesti, o cauti in viata ta. Sincer, iti face viata mai usoara sa o ai in preajma. Dar daca persoana exagereaza cu aceasta virtute, nu mai este asa de placuta.

 

Ce iubesc oamenii la tine si cum sa fii atent sa nu iti devina o slabiciune in raport cu ei, prin care sa ii alungi?
 

BERBEC


Exista anumite cuvinte ce nu au loc in viata ta: rezerva, ezitare, retinere. De indata ce ti-ai setat mintea sa faci ceva, te duci in acea directie cu o spontaneitate uluitoare, fara frica de consecinte sau de reactiile altor oameni. Tu nu iti conservi trairile sau suprimi dorintele. Te simti liber sa fii tu insuti fara sa iti ceri scuze pentru cine si ce esti, fara sa fii inhibat ce or crede altii despre tine. Problema cu toate acestea este ca, uneori, libertatea ta incalca drepturile altora. Cu alte cuvinte, trebuie sa inveti sa iti tii sub atentie egoul. Ai mers prea departe ? Fa ceva special ca sa arati celor dragi ca tii la ei. Vei sti tu ce, in functie de persoana !

 

TAUR


Tii minte acel cantec ce avea versul “Tu imi faci viata asa de frumoasa” ? Probabil ca a fost scris pentru un Taur. Tu te inconjori cu confort si frumusete si te bucuri te placerile pe care viata le are de oferit : locuri, mancare, muzica, oameni, obiecte. Tu intotdeauna gasesti o cale ca sa te simti bine si sa ai clipe minunate, chiar si cand nu stai pe roze cu banii. Si ii faci si pe cei din jurul tau sa se simta bine ! Cu toate acestea, cand lucrurile nu ies asa cum doresti tu, devii trist si refuzi sa te adaptezi la ceea ce este opus dorintei tale. Viata trebuie traita asa cum este ! Invata sa vii cu aceste daruri speciale ale tale in orice circumstanta traiesti.

 

GEMENI


Interesul pe care il ai in oamenii ce te inconjoara, in mod particular in cei pe care abia i-ai cunoscut, ii fac pe acestia sa se simta centrul Universului. Ii intrebi despre ei insisi, asculti cu multa atentie tot ceea ce iti spun si tii minte fiecare detaliu despre ei. Asta te face extrem de popular pentru ca oamenii sunt flatati de atentia pe care le-o dai. Totusi, interesul tau spre ei este deseori golit de emotie, nu este nimic mai mult decat curiozitate. Tinzi sa tratezi fiecare persoana nou intalnita de parca ar fi un film interesante. Cand cineva nu te mai intriga, apesi pe butonul “stop” si mergi mai departe la urmatorul.