Ce le motiveaza pe zodii

Te-ai intrebat vreodata ce anume te face sa abordezi situatiile vietii intr-un fel sau altul? De unde provine acea energie interioara care ne impinge sa ducem lucrurile la bun sfarsit? Despre motivatie poti sa citesti sute de carti, articole si studii, dar nu poti nega faptul ca nu exista o reteta unica pentru a o spori. Fiecare persoana se simte motivata de altceva si se pare ca inclusiv semnele astrologice au un cuvant de spus in acest sens. Exista lucruri care tie iti dau elan, dar pentru altii nu inseamna mare lucru.

Cele mai periculoase zodii, conform statisticilor Fbi. Tu te clasezi în fruntea listei?

Cele mai periculoase zodii, conform statisticilor Fbi. Tu te clasezi în fruntea listei?

Multe s-au spus și s-au scris despre caracteristicile semnelor zodiacale, cum ar fi că „Fecioarele nu iartă, Berbecii sunt determinați”, și etc. Dar de data aceasta, vă aducem în atenție ceea ce spun statisticile reale! FBI-ul au strâns laolaltă datele de

articol de știri Citeste mai mult

Afla, asadar, ce anume te motiveaza in functie de zodia in care te-ai nascut!

Zodiile si motivatia


Berbec

Cel mai tanar semn al zodiacului este un lider, in ciuda faptului ca ramane vesnic un copil in interiorul lui. El nu suporta sa i se dea ordine si nu este deosebit de ascultator, dimpotriva. Ceea ce il motiveaza pe incapatanatul Berbec este o pozitie de conducere, din care sa ii directioneze pe ceilalti dupa bunul sau plac. Se stie ca ii place sa detina controlul si este foarte adevarat ca un lider din aceasta zodie are toate calitatile necesare pentru a avea succes. Berbecii isi doresc sa doboare toate obstacolele si sa isi atinga scopurile, pentru a fi o sursa de inspiratie pentru ceilalti. Ei nu vor o viata usoara, dimpotriva, ceea ce ii aprinde este provocarea. 

Taur

Tai spune despre Taur ca nu este impulsionat de o motivatie iesita din comun, avand in vedere tendinta lui de a lenevi mereu. Cum il faci pe nativ sa se ridice de pe canapeaua comoda si sa puna osul la treaba? Ei bine, ceea ce il motiveaza pe Taur cel mai mult este promisiunea luxului, a unei vieti de huzur. Numai ideea ca ar putea sa isi faca toate poftele il fac sa isi depaseasca comoditatea proverbiala. Aceasta zodie este influentata cel mai mult de experientele senzoriale si tinde catre hedonism. Munceste din rasputeri pentru a se rasfata, dar si pentru a avea siguranta zilei de maine. 

Horoscop: Cum îţi dai seama că îţi ascunde ceva în funcţie de zodia lui

Horoscop: Cum îţi dai seama că îţi ascunde ceva în funcţie de zodia lui

Unii bărbaţi se dau rapid de gol, pe când alţii sunt mincinoşi iscusiţi. Dar toţi au anumite comportamente care te ajută să-ţi dai seama când ascund ceva. Vezi care sunt acestea în funcţie de zodie.

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni

La polul opus fata de Taurul care cauta stabilitate, nativul acestei zodii nu poate sa conceapa o viata fara schimbari. Cu cat haosul este mai mare si mai ravasitor, cu atat el se simte mai motivat si mai energizat. Curiozitatea Gemenilor este nestavilita si orice este nou le trezeste imediat interesul. Din pacate, ceea ce ii motiveaza - schimbarea, poate sa le fie si piedica, din cauza ca nativii mereu incep proiecte si nu le duc la bun sfarsit, ceea ce este un impediment in calea succesului.