Ce le place bărbaților la tine, în funcție de zodie!

Cu siguranță măcar o dată ți-ai pus întrebarea, ca femeie, ce îi place unui bărbat la tine. Că este ceva de natură fizică sau, dimpotrivă, de natură intelectuală, noi îți dezvăluim răspunsul pentru fiecare zodie în parte!

Horoscopul sinceritatii: Slabiciunea zodiei tale

Horoscopul sinceritatii: Slabiciunea zodiei tale

Unii reactioneaza intr-un fel la anumite situatii pe cand altii, pusi fata in fata cu aceeasi problema gasesc alte solutii.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Doamnele din această zodie atrag bărbații în mod special datorită modului calm și grijuliu de a fi. Sunteți persoane sincere, răbdătoare și iubitoare, lucruri ce au un punctaj destul de mare pe lista bărbaților care vă plac. Din punct de vedere fizic, ochii au acel ceva care acaparează privirile admirative ale celor din jur!

Taur


Femeile Taur sunt din fire puternice și inteligente. Faceți parte din acea categorie de femei care au o carieră de succes și arată incredibil de bine, indiferent de vârstă. Unii bărbați sunt chiar intimidați de puterea pe care o emanați însă asta îi intrigă și îi face să vă dorească și mai mult. Oricum, pentru ca un bărbat să vă fie pe plac și să vă atragă atenția, are mult de muncă!

Gemeni


Voi sunteți cea mai plăcută apariție din punct de vedere vizual, la o petrecere. Aveți stil, tot timpul vă îmbrăcați extrem de bine și știți exact ce să purtați pentru a atrage privirile. Sunteți ușor sexy, însă nu vulgare, și arătați atât cât trebuie pentru ca bărbații să-și dorească mai mult! Un mare atu al vostru îl reprezintă decolteul perfect pe care știți să-l scoateți în evidență exact atât cât trebuie! Less is more!