Rac


Femeile din zodia Rac sunt mari amatoare de eleganță și rafinament. Fără să faceți exces, reușiți să potriviți de minune întotdeauna piesele din garderobă potrivite pentru fiecare eveniment în parte. Sunteți delicate, amabile și mereu cu zâmbetul pe buze, lucru ce atrage ca un magnet. Iar dacă mai punem la socoteală și picioarele lungi, scoase în evidență de un toc potrivit, atunci este de înțeles că faceți ravagii la fiecare apariție în societate.

Leu


Leoaicele iau în serios denumirea zodiei în care se află! Asemenea unor adevărați vulcani, sunteți pline de viață și sigure pe voi însevă, la orice pas. Fie că este vorba de carieră sau bărbați, manevrați cu brio ambele situații! Femeile vă invidiază, iar bărbații vă visează. Pe lângă caracterul spumos pe care îl aveți, fizicul ajută și el, deoarece este proporționat armonios. Dacă ieșiți la o întâlnire, puteți fi sigură că cel care vă este partener nu va avea nicio șansă să rămână indiferent farmecelor voastre. Țineți-o tot așa!

Afla care sunt aptitudinile zodiei tale!

Afla care sunt aptitudinile zodiei tale!

Te-ai gandit vreodata ca ai putea sa iti folosesti aptitudinile pe care ti le confera zodia ta pentru a trece cu succes un interviu de angajare? Mayra ti-a pregatit un ghid pentru a avea rezultatele dorite, folosindu-te de abilitatile specifice zodiei tal

articol de știri Citeste mai mult

Fecioară


Voi vă bazați întotdeauna pe mister atunci când cunoașteți persoane noi. Sunteți destul de secretoase în toate privințele, lucru ce îi determină pe bărbați să-și dorească să vă cunoască din ce în ce mai mult. Sunteți energice, iar misterul pe care vă bazați nu dă greș niciodată. Știți exact cum și cât să dezvăluiți la o primă întâlnire și cu siguranță nu veți pleca acasă fără promisiunea cel puțin a unei a doua întâlniri. Sunteți superbe din toate punctele de vedere, iar acest lucru nu poate fi decât bun!