Balanță


Reușiți mereu să mențineți o siluetă de invidiat și sunteți foarte atente la absolut tot ce consumați. Vă place să aveți un fizic sănătos și frumos, iar sexului opus, și mai mult. Nu duceți lipsă de admiratori, chiar dacă de multe ori nu sunteți interesate și nu sunt chiar ceea ce căutați. Însă, partea bună este că niciodată nu dați înapoi de la o întâlnire cu o persoană nouă, fapt ce sporește șansele să vă găsiți partenerul ideal. Punctul vostru forte este inteligența, care, din fericire, este apreciată de mulți bărbați.

Scorpion


Chiar dacă de multe ori nu vi se pare sau nu credeți, sunteți femei frumoase și pe dinăuntru și pe dinafară.Tindeți să nu aveți prea multă încredere în aspectul vostru, dar bărbații pe care îi atrageți țin să vă contrazică. Sunteți norocoase pentru că aveți de-a face cu bărbați inteligenți care văd mai departe de aspectul fizic. Se pare că voi acordați o mare atenție părului, ceea ce face ca podoaba voastră capilară să arate mereu superb și să fie admirată. Noi vă sfătuim să aveți încredere în voi însevă și să lăsați persoanele noi să se apropie și să vă cunoască mai bine. Sigur nu veți regreta!

Casnicia in functie de zodie

Casnicia in functie de zodie

Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cu cine te casatoresti! Aceasta ar putea fi o reinterpretare de actualitate a vechiului si cunoscutului proverb. Caracterul impulsiv ori cel dispus la compromisuri, firea orgolioasa sau incapatanarea pot influenta casn

articol de știri Citeste mai mult

Săgetător


Femeile din această zodie merg exact pe premisa Săgetătorului: „ punct ochit, punct lovit!”. Aveți o personalitate debordantă, sunteți extrem de sociabile și glumețe, aveți încredere în voi însevă indiferent de aspectul fizic și nu vă pasă prea mult de părerile bărbaților. Aveți una dintre cele mai sănătoase gândiri și tocmai atitudinea asta fresh și nepăsătoare atrage persoanele de sex opus într-un număr surprinzător de mare! Toate felicitările pentru voi!