Ce ne deranjează în relațiile amoroase, în funcție de zodie

Trebuie să învățăm să avem în vedere întotdeauna că poate și partenerul nostru trece prin momente dificile în același timp ca și noi. Viața în doi poate fi minunată în primele luni de relație, dar dacă problemele personale nu sunt discutate și rezolvate cu ajutorul partenerului, relația se poate degrada în timp și nimeni nu vrea asta!

SCHIMBAREA DE CARE AI NEVOIE PENTRU O VIATA MAI BUNA, CONFORM ZODIEI

SCHIMBAREA DE CARE AI NEVOIE PENTRU O VIATA MAI BUNA, CONFORM ZODIEI

E greu sa-ti dai seama exact ce ar trebui sa schimbi la viata ta pentru a fi mai fericit, dar uneori zodia poate fi cea care te va indrepta catre directia potrivita pentru ca trasaturile tale esentiale de personalitate ascund si modurile prin care poti ob

articol de știri Citeste mai mult

Comunicarea este cheia către o adevărată poveste de dragoste, iar aceasta poate fi accesată doar prin dezvoltarea răbdării de a ne asculta partenerul de viață și bunăvoința de a ne ajuta unul pe celălalt.

Astrele ne pot dezvălui ce îngrijorări avem, iar asta te-ar putea ajuta și pe tine să identifici cum îți poți ajuta partenerul. Deși zodiacul nu ne poate spune cu exactitate unde și ce este greșit cu absolut fiecare dintre noi, ne putem folosi de el ca un ghid pentru a înțelege mai bine punctele slabe ale partenerilor noștri.

Berbec


Berbecii vor sa fie mereu nr. 1, iar asta îi face sa uite de nevoile și dorințele partenerilor de viață. Dacă ei se distreaza, trebuie ca partenerul de viață să fie la fel de încântat ca și ei, altfel se vor simți detronați din rolul de conducător. Când vine vorba de oferit iubire înapoi, berbecii au prea multe pretenții, iar din păcate asta îi depărtează de persoana iubită.

Taur


Taurii valorează securitatea și stabilitatea. Se grăbesc să înceapă relații, iar mai apoi când vine vorba de avansat la alte nivele, bat pasul pe loc și nu lasă loc de o schimbare. Din pricina acestui lucru se pot simți neapreciați de persoana iubită. Taurilor le trebuie un partener de viață cu care să împărtășească același ritm de organizare al lucrurilor.

Cum iti manifesti gelozia, in functie de zodie. Cum reactionezi daca suspectezi ca partenerul te insala

Cum iti manifesti gelozia, in functie de zodie. Cum reactionezi daca suspectezi ca partenerul te insala

Gelozia este o emotie normala, resimtita de toata lumea la un moment dat. Putina gelozie nu strica, dar daca ajunge sa te consume pe interior atunci este o problema. Daca nu stii cum sa o controlezi iti poate afecta relatia. Iata care sunt cele mai geloas

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Dacă îți împarți deja viața cu un nativ în zodia gemeni probabil știi că nu le place să fie lăsați pe dinafară. Ei vor să participe la orice activitate participi și tu. Comunicarea este de asemenea foarte importantă pentru ei, iar cineva care le ascunde lucruri sau nu este dispus să își deschidă sufletul în fața lor riscă să îi piardă.