Ce însemnătate are anul 2019 pentru fiecare semn zodiacal? Va fi un an al schimbărilor, dar benefic si constructiv

Cum va arăta 2019 în funcție de semnul zodiacal?
Dragoste și previziuni ale vieții din 2019 pentru fiecare semn astrologic În ciuda complexității sale, astrologia rămâne extraordinar de simplă. Acesta oferă un sistem de simboluri seculare care rezumă aspectele cheie ale vieții umane în timp ce oferă perspective profunde și sfaturi practice. Ne va informa permanent legat de trasaturile noastre, de cum ne putem pune in valoare talentele si la ce suntem predispusi in perioadele urmatoare.

Idei pentru prima întâlnire în funcție de zodia ta

Idei pentru prima întâlnire în funcție de zodia ta

Întâlnirile la care mergi nu ți se par potrivite pentru tine sau prea interesante? Consultă stelele pentru a afla câteva idei pentru prima întâlnire în funcție de zodia ta (sau a persoanei cu care vei ieși).

articol de știri Citeste mai mult

Prin poziția astrelor  în anul următor, semnul zodiacal poate oferi un ghid pentru problemele și recompensele care va asteaptaSemnul zodiacal poate prevede, in functie de pozitia soarelui, chestiuni importante care se pot intampla.

PREDICȚII PENTRU 2019 DE FIECARE SEMN AL  ZODIACULUI

BERBEC (21 MARTIE – 19 APRILIE)


Berbecul va găsi pacea interioară în acest an. Odată cu eclipsa din 21 ianuarie, Berbecul va vedea că totul este mai calm și mai ușor de gestionat decât în ​​2018.

Astrele  indică faptul că este timpul pentru a face modificări, mari sau mici.

Cele mai placute si cele mai enervante lucruri despre fiecare zodie in parte

Cele mai placute si cele mai enervante lucruri despre fiecare zodie in parte

Fiecare zodie are are atat o parte “intunecata” , cat si una frumoasa…Afla ce te caracterizeaza pe tine:

articol de știri Citeste mai mult

TAUR  (20 APRILIE – 20 MAI)


Sub influența planetei Uranus, incertitudinea și schimbarea pot apărea la orizontul vostru. Parteneriatele se pot simți instabile și afectate de un partener distrat si neserios. Cu toate acestea, eclipsa soarelui din 2 iulie va aduce echilibru și putere în  vieții voastre.

GEMENI  (21 MAI – 21 IUNIE)


Puteți vedea viața schimbându-se  atât de repede încât să nu aveți timp să vă dati seama de ce se intampla cu adevarat. Este posibil să aveți nevoie să găsiți o slutie pentru a face față stresului.

S-ar putea să fiți înclinati să vă amintiți trecutul si sa nu rezistati in a-l reaaduce in prezentul vostru.  Poate fi vorba de legaturi reluate cu vechii prireteni sau de reinnodarea unei relatii amoroase pe care o credeati definitiv inchisa.